پایگاه خبری کازرون نیوز | kazeroonnema.ir

کد خبر: ۹۹۶۷
تعداد نظرات: ۱۰ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۰:۳۰
امام جمعه کازرون:
به گزارش هاشمی کشکولی خبرنگار کازرون نما؛ امام جمعه کازرون به انتخابات ریاست جمهوری 92 اشاره کرد و از مسئولان خواست مواظب گفتار، رفتار و برخی اقدامات خود باشند و آرامش مردم را برهم نزنند.

امام جمعه کازرون به انتخابات ریاست جمهوری 92 اشاره کرد و از مسئولان خواست مواظب گفتار، رفتار و برخی اقدامات خود باشند و آرامش مردم را برهم نزنند.

به گزارش هاشمی کشکولی خبرنگار کازرون نما؛ حجت‌الاسلام محمد خرسند در خطبه‌های نمازجمعه گرامی‌داشت سالروز ولادت بانوی بزرگوار اسلام حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار در سخنانی اظهار داشت: ولخرجی و هزینه کردن از بیت‌المال در این شرایط حساس که مردم با تورم و مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند توسط برخی‌ها، نادرست و خلاف منویات رهبری است.

امام جمعه کازرون گفت: مردم، علما، مراجع عظام تقلید، روحانیون و جامعه مدرسان تا جایی که دولت پشت سر رهبری قرار دارد و از مسیر قانونی خارج نشود، احترام قائل هستند.

خرسند تصریح کرد: مردم همواره بیدار و هوشیار هستند و مانند برخورد با فتنه 88 با هرگونه انحرافی از جانب هر کس صورت گیرد برخورد قاطع می‌کنند.

وی به انتخابات ریاست جمهوری 92 اشاره کرد و از مسئولان خواست مواظب گفتار، رفتار و برخی اقدامات خود باشند و آرامش مردم را برهم نزنند.

خطیب نماز جمعه کازرون در ادامه به برخی افراد که انتخابات ریاست جمهوری ایران را با روسیه اشتباه گرفته‌اند اشاره کرد و گفت: کشوری که ولی فقیه دارد و منتظر ولی عصر (عج) است، اقدامات پوتینی (رئیس جمهور روسیه) در آن کارآیی ندارد.

خرسند در بخش دیگر سخنانش از مسئولان خواست که اقدامات خود را در زمینه کار و تولید و حمایت از سرمایه ایرانی که نام‌گذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری بود به مردم گزارش دهند.

این مسئول به تعطیلی تعدادی از کارخانه‌های کازرون که به خاطر بی‌توجهی یک بانک و سرمایه‌گذار آن منجر به بیکاری افراد بسیاری شده اشاره کرد و ابراز داشت: امسال که به‌نام حمایت از کار و تولید و سرمایه ایرانی بود هیچ اقدامی در راه‌اندازی مجدد این کارخانه‌ها صورت نگرفت حتی از سوی این بانک نیز کارشکنی‌هایی در این زمینه صورت گرفته است.

خرسند تصریح کرد: چنانچه در راستای راه‌اندازی مجدد کارخانه‌های تعطیل شده در این شهرستان از طرف بانک تجارت اقداماتی صورت نپذیرد در نامه‌ای مسئله را با مقام معظم رهبری در میان می‌گذاریم.

امام جمعه کازرون در پایان از نیروی انتظامی و دستگاه قضایی خواست تا نسبت به کسانی که به بهانه چهارشنبه‌سوری بخواهند مردم‌آزاری کنند برخورد شدید کنند.


برچسب ها: كازرون ، كارخانه
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۶
2
3
ای کاش در همه زمینه ها اینگونه ... عمل می کردید؟
ای کاش بسته شدن درب حوزه های رآی گیری زود تر از موعد به بهانه ی تمام شدن برگ تعرفه را هم مستثیم به رهبر میفرمودین؟؟؟
کازرون نما اگر جواب دارید، پاسخ دهید.وگرنه کامنت را حذف نفرمایید. این را از آن جهت گفتم که از دور باطل غیر قابل انتشار بیایین بیرون.....
پاسخ ها
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۱
آفرین بر شما برادر و یا خواهر گرامی .
hamed
|
UNITED STATES
|
۱۹:۰۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۶
0
4
ای بابا جناب خورسند عزیز یادمه قبلن گفتی تا اخر ماه رمضان تکلیفش مشخصه پس چیشد وقتی که رفتید تهران چه تبلیغاتی که نشد که ما رفتیم و کاشی کاشانه و پارس خرما و چشمه ساسان را درست کردیم و تا ماه رمضان تمام میشه ....... بازم پدر کسی را بیامرزه که تونست حقوق 2 سل انها که پرداخت نشده بود را پس یگیره
پاسخ ها
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۱
خدا پدر شما را بیامرزد .
اشکان
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۱۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
0
0
خوابی یا بیدار
ناشناس
|
GERMANY
|
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۹
1
3
در واقع ایشان از مردم می خواهند که آرامش مسئو لین را بر هم نزنند.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۱
0
1
امام جمعه محترم ، مردم شریف و مدیریت محترم کازرون نما سلام و سال نو بر شما مبارک : در خصوص صحبتهای جناب حاجی آقا خرسند مبنی بر کشیدن موضوع کارخانه های تعطیل شده شهرستان به مقام معظم رهبری باید به عرض برسانم 1. مگر ما نماینده آن هم در هیات رئیسه نداریم که از حقمان دفاع کند ، پس نماینده را برای چه انتخاب کردیم ؟؟؟!!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۳
0
4
حاج آقا به فکر جوونی ما باش که با مدرک فوق لیسانس داره جوونیمون به پیری می رسه. تو هر دانشگاهی هم که میریم در خواست تدریس بدیم پر شده ازین فوق لیسانس های آموزش و پرورشی که از 5 جا حقوق میگیرن. انشاالله خدا و آقا امام زمان جوابشون بده که این همه حق ما جوونای بیکار رو نخورن.
برمر
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
0
1
حاجآقا تا الان کدام بانک به حرف شما گوش داده لطف کنید گزینه دیگری به جای بانک برای حمایت از کار وتولید انتخاب کنید.
حقیقت بین
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
0
1
دوستان عزیز عضو هیئت رئیسه بودن نماینده محترم هم افتخاری است برای شهرستان و هم کارکرد مخصوص به خود را دارد انتقاد حاج آقا خرسند از باب دلسوزی و احساس مسئولیت ایشان است و صحبت ایشان متوجه بانک عامل می باشد اگر می خواهید بدانید وضعیت بانک ها چگونه است درخواست دومیلیون تومان وام کنید و با کفش آهنین هفت خوان رستم را انتظار داشته باشید ضمن اینکه اصلاح قانون بانک ها نیاز به تحول کلان اقتصادی و رعایت ظرافت های خاص خود دارد در هر صورت نماینده محترم از همان روزهای اول به جد پیگیر موضوع هستند. به یاری پروردگار همانطور که با دلسوزی امام جمعه محترم و تلاش جناب دکتر محمدصادقی مشکل تعرفه برق شهرستان حل شد گره از این مشکل هم گشوده شود انشااله
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبین محترم؛
۱) کازرون نما، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
۲) طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
۳) چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود، وضعیت انتشار نظر به اطلاع شما خواهد رسید.
۵) اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
مشاركت
آب و هوا و اوقات شرعی کازرون
آب و هوای   
آخرين بروز رساني:-/۰۶/۰۲
وضعيت:
سرعت باد:
رطوبت:%
°
كمينه: °   بیشینه: °
فردا
وضعيت:
كمينه:°
بیشینه:°
کازرون
۱۴۰۴/۰۶/۱۳
اذان صبح
۰۵:۲۰:۲۴
طلوع افتاب
۰۶:۴۲:۰۰
اذان ظهر
۱۳:۰۳:۰۱
غروب آفتاب
۱۹:۲۲:۲۴
اذان مغرب
۱۹:۳۸:۳۴