به گزارش كازرون نما و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نماینده مردم شهرستان کازرون در مجلس ، غلامرضا دهقان ناصرآبادی تذکر خود را درخصوص جلوگیری از صدور مجوز واردات بی رویه محصولات کشاورزی ، در جلسه علنی روز گذشته به وزیر جهادکشاورزی و صنعت معدن و تجارت ابلاغ کرد.
تذکر مطرح شده به شرح ذیل می باشد:
مخاطب: وزیر محترم جهاد کشاورزی و صنعت معدن و تجارت
خلاصه: جلوگیری از صدور مجوز واردات بی رویه و بدون ضابطه محصولات باغی و کشاورزی
شرح: همانگونه که مستحضرید شهرستان کازرون به عنوان یکی از قطب های تولید محصولات باغی و کشاورزی است که علیرغم تولید محصولات باغی و کشاورزی کافی و با کیفیت عالی بر اساس مجوزهای صادره از سوی آن وزارتخانه ، برخی افراد اقدام به واردات بی رویه محصولات مشابه تولیدات باغی و کشاورزی داخلی نموده که چنین امری موجب خسارات زیادی به کشاورزان و باغداران عزیز گردیده.
تذکر دیگر نماینده شهرستان کازرون به وزیر ورزش و جوانان درزمینه مسابقات المپیک به شرح زیر ابلاغ شد:
مخاطب: وزیر محترم ورزش و جوانان
خلاصه: اقدامات لازم جهت مصوبات و تسهیلات ضروری جهت برگزاری مسابقات المپیک
شرح: همانگونه که مستحضرید مسابقات المپیک در آینده نزدیک در حال برگزاری است ، لیکن علیرغم این امر مهم تاکنون جنب و جوش و اقدام مناسبی در وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون ها شاهد نمی باشیم.
علت به کارگیری نیروهای فاقدتخصص در امور ورزش و جوانان/علت تخصیص اعتبارات به تیم های حرفه ای برخلاف قوانین مصوب/
سوالات مطرح شده به شرح زیر است:
خلاصه سوال اول: علت تخصیص و پرداخت اعتبارات مصوب به تیم های حرفه ای بر خلاف قوانین مصوب چه می باشد؟
خطاب : وزیر محترم ورزش و جوانان ، جناب آقای دکتر عباسی
شرح: احتراما همانگونه که مستحضرید در جهت اجرای سیاست های دولت خدمتگذار و توجه جدی به امور ورزشی و شکوفایی استعدادهای ورزشی در استان و شهرستان های کشور با تأمین و تخصیص اعتبارات لازم از پرداخت اعتبارات مصوب به تیم های حرفه ای خودداری شود، لیکن حسب اطلاعات موثق واصله تاکنون مبالغ قابل توجهی از طرق مختلف در اختیار تیم های حرفه ای قرار گرفته و به نوعی از اجرای صریح قانون خودداری گردیده. علی هذا باتوجه به اینکه اقدامات صورت گرفته برخلاف سیاست های عمومی دولت بوده،به نظر می رسد رسیدگی به این امور لازم و ضروری است.
خلاصه سوال دوم: علت انتقال یا مأموریت و درنتیجه به کارگیری نیروهایی که هیچ گونه تخصص یا سابقه ای در امور ورزشی و جوانان نداشته اند و حتی برخی از آنان دوره خدمت آزمایشی خود را در وزارتخانه متبوعه طی می نمایند، پس از تشکیل این وزارتخانه چه می باشد؟
خطاب: وزیر محترم ورزش و جوانان، جناب آقای دکتر عباسی
شرح: همانگونه که مستحضرید تبدیل وضعیت و ارتقای سازمان تربیت بدنی به وزارتخانه ورزش و جوانان حکایت از توجه جدی و جایگاه والا و اهمیت امور ورزشی و جوانان نزد مجلس شورای اسلامی داشته و براین اساس انتظار می رفت که پس از تشکیل این وزارتخانه در جهت تحقق اهداف و برنامه های مورد نظر نسبت به جذب و به کارگیری نیروهایی اقدام می گردید که علاوه بر احراز صلاحیت های عمومی و تعهد به نظام جمهوری اسلامی ، متخصص و کارشناس امور ورزش و جوانان باشند تا بتوانند در نیل به اهداف پیش بینی شده موفقیت هایی را برای آن وزارتخانه داشته باشند . لیکن متأسفانه آنچه که امروز در جذب و به کارگیری نیروها و اعطاء مسئولیت ها ملاحظه و مشاهده می گردد شاخص های مورد نظر لحاظ نگردیده و به نظر می رسد که در این خصوص به امور ورزش و جوانان جفا گردیده است.
با تشکر از زحمات سایت وزین شما.
برای من خیلی جای سوال دارد که چرا آقای دهقان فقط در حال تذکر دادن است و هیچ کاری برای پیشرفت شهرستان نمیکند.هر چند که دیگه خیلی دیر شده و زمان برای جبران نیست. ای کاش آقای دهقان بیشتر به فکر کازرون بود . افسوس
آقاي دهقان دير از خواب بلند شدي همه مسولين اين شهرو قلع وقمع كردي خودتم هيچ كاري واسه اين شهر نكردي ورزش شهر داره ديگه نابود ميشه برو حالا چراغ موشي بردار پاكدل رو پيداكن،رفتيد يه آدم بي تجربه آورديد واسه اداره ورزش اين شهر بزرگ حالا گلشو بچينيد!ديدي تو بازي باسبزوار چطور با آبروي اين شهر ومردم بازي شد!!!