پایگاه خبری کازرون نیوز | kazeroonnema.ir

کد خبر: ۷۷۷۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۴
بخشدار کنارتخته و کمارج خواستار شد:
به گزارش کازرون نما، فریدون رشیدپور در بازدید از نحوه اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن در بخش کنارتخته و کمارج اظهار داشت: هر کشوری برای برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری در سطح کلان نیاز به آمار و اطلاعات دقیق و صحیح دارد که بر اساس این اطلاعات می‌توان ضرورت‌ها، کاستی‌ها، توانمندی‌ها و پتانسیل‌های کشور را شناخت و برای توسعه و پیشرفت برنامه‌ریزی کرد

بخشدار کنارتخته و کمارج گفت: دهیاران با تبلیغات و اطلاع رسانی کامل، زمینه مشارکت هرچه بیشتر مردم در سرشماری را فراهم کنند.

به گزارش کازرون نما، فریدون رشیدپور در بازدید از نحوه اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن در بخش کنارتخته و کمارج اظهار داشت: هر کشوری برای برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری در سطح کلان نیاز به آمار و اطلاعات دقیق و صحیح دارد که بر اساس این اطلاعات می‌توان ضرورت‌ها، کاستی‌ها، توانمندی‌ها و پتانسیل‌های کشور را شناخت و برای توسعه و پیشرفت برنامه‌ریزی کرد 

وی طرح سرشماری نفوس و مسکن را یکی از مهم‌ترین راه‌های شناخت ویژگی‌های کشور دانست و افزود: در گذشته هر 10 سال یک‌بار در کشور آمارگیری نفوس و مسکن اجرا می‌شد اما به دستور رئیس جمهور این برنامه بعد از آمارگیری سال 1385 مقرر شد که هر پنج سال یک‌بار اجرا شود و این موضوع نشانه اهمیت سرشماری در حوزه برنامه‌ریزی کلان کشور است.

بخشدار کنارتخته و کمارج بر همکاری مردم منطقه با ماموران سرشماری تاکید و اضافه کرد: دهیاران باید با تبلیغات و اطلاع رسانی کامل، زمینه مشارکت هرچه بیشتر مردم در سرشماری را فراهم کنند و همکاری لازم را با ماموران سرشماری داشته باشند.

رشیدپور در ادامه با تاکید بر توجه به فرهنگ بومی منطقه خواستار رعایت احترام به مردم، برخورد صحیح با آن‌ها، رعایت صداقت در امر آمارگیری و همچنین ثبت دقیق و صحیح اطلاعات شد.

وی با بیان اینکه ماموران سرشماری با مردم برخورد مناسب همراه با حوصله داشته باشند، به نقش مردم در سرشماری اشاره کرد و بیان داشت: مردم به سئوالات ماموران سرشماری صحیح، با دقت، صبر و حوصله پاسخ دهند.

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
گمنام
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۸
0
0
معلوم ادم خود شیرین وچسبونی هستی هیجا پیدات نیست حالا چطور شده ماه از پشت ابر در اومد
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبین محترم؛
۱) کازرون نما، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
۲) طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
۳) چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود، وضعیت انتشار نظر به اطلاع شما خواهد رسید.
۵) اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
مشاركت
آب و هوا و اوقات شرعی کازرون
آب و هوای   
آخرين بروز رساني:-/۰۶/۰۲
وضعيت:
سرعت باد:
رطوبت:%
°
كمينه: °   بیشینه: °
فردا
وضعيت:
كمينه:°
بیشینه:°
کازرون
۱۴۰۴/۰۲/۲۴
اذان صبح
۰۴:۴۱:۵۶
طلوع افتاب
۰۶:۱۱:۳۳
اذان ظهر
۱۳:۰۰:۱۴
غروب آفتاب
۱۹:۴۸:۰۵
اذان مغرب
۲۰:۰۵:۲۷