پایگاه خبری کازرون نیوز | kazeroonnema.ir

کد خبر: ۷۰۵۷
تعداد نظرات: ۱۰ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۱
الياس سليماني عضو شوراي شهر خشت:
پس از اتمام حکم ماموریت آقای بذرافشان جانشین ایشان با نظر شورای اسلامی شهر خشت، امام جمعه محترم شهر خشت و سایر مسئولین محترم شهر خشت انتخاب و به فرمانداری معرفی گردد.

به گزارش خبرنگار كازرون نما، سليماني عضو شوراي شهر خشت در گفتگو با پايگاه اطلاع رساني خشت، گفت: در رابطه با تودیع و معارفه بخشدار بخش خشت حرف های زیادی است، اول اینکه معاون فرماندار آقای اژدر به بهانه جلسه شورای تامین شهرستان، آقای بذرافشان را به فرمانداری دعوت می کند و در آنجا  یکباره به ایشان اعلام می کنند که حکم آقای رستمی برای بخشداری خشت صادر شده است در حالی که جلسه شورای تامین اصلاً وجود نداشته بود.

سوال اول اینجاست که اگر این حکم و تغییر و تحول اشکالی نداشت چرا معاون فرمانداربه دروغ متسلمی شود و بخشدار را به فرمانداری می کشاند.

دوم اینکه فرماندار و معاونش اظهار می کنند که ماموریت آقای بذرافشان به پایان رسیده در صورتیکه حکم آقای بذرافشان تمدید شده بود که روند تمدید حکم ایشان را عنوان می کنم:

در تاریخ 29/10/89از طرف استانداری تقاضای تمدید حکم ماموریت آقای بذرافشان به سازمان آموزش و پرورش ارسال می شود و یک روز بعد در تاریخ 30/10/89 نامه درخواست تمدید ماموریت از طرف استانداری لغو می شود. بار دیگر در تاریخ 19/11/89 استانداری درخواست تمدید ماموریت آقای بذرافشان را برای سازمان آموزش و پرورش ارسال می کند که این بار پس از لغو نکردن دوباره نامه از طرف استانداری، سازمان آموزش و پرورش حکم آقای بذرافشان را تا تاریخ 31/5/90 تمدید می کند.

سوال دوم اینجاست که اگر استانداری نیازی به آقای بذرافشان نداشت چرا تقاضای تمدید حکم ماموریت ایشان را در دو مرحله می کند؟؟

سوال سوم اینجاست که اگر به ایشان نیاز داشتید پس چرا پس از تمدید حکم ماموریت ایشان از طرف سازمان آموزش و پرورش او را یکباره، بدون اطلاع و دلیل به ناحق عزل نمودند؟؟

سوال چهارم اینجاست که پشت پرده این همه مسائل کیست؟ چه کسی سنگ اندازی می کند و با بخشدار ولایت مدار بخش خشت مشکل دارد؟این همه ضد و نقیض ها را چطور باید کنار هم چید و با هم جمع کرد؟

سوال پنجم اینجاست که چرا با نیروهای اصول گرا و ارزشی چنین برخوردهای می شود.

و اما خواسته مردم بخش خشت این است که آقای بذرافشان تا تاریخ 31/5/90 که حکم ماموریت ایشان تمدید شده است به عنوان بخشدار به کار خود ادامه دهد و آقای رستمی به هیچ عنوان بخشدار خشت نیست و مردم هرگز او را نخواهند پذیرفت.

پس از اتمام حکم ماموریت آقای بذرافشان جانشین ایشان با نظر شورای اسلامی شهر خشت، امام جمعه محترم شهر خشت و سایر مسئولین محترم شهر خشت انتخاب و به فرمانداری معرفی گردد.

لازم به ذكر است وي عضو شورای اسلامی شهر خشت در چندین دوره، رزمنده دفاع مقدس به مدت 20 ماه، جانبازجنگ تحمیلی، برادر شهید عبدالکریم سلیمانی، جانشین گردان عاشورای خشت و ... مي باشد.

همچنين صبح 29/2/90 در جلسه هماهنگی سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) که در فرمانداری شهرستان کازرون به ریاست آقای رئیسی فرماندار شهرستان برگزار شد، آقای رستمی به عنوان بخشدار خشت در جلسه حضور یافته بود.

این در حالی است که با گذشت یک هفته از انتصاب ایشان به عنوان بخشدار خشت هنوز مردم خشت به ایشان اجازه ورود به ساختمان بخشداری را نداده اند و نتوانسته به عنوان بخشدار خشت شروع به کار نماید.

در جلسه امروز که شهردار خشت نیز حضور داشت ایشان با دیدن آقای رستمی در جلسه، به نشانه اعتراض جلسه را ترک و اعلام می دارد به دلیل عدم حضور بخشدار خشت در جلسه شرکت نمی نماید.

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۰
سعید
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۱
0
0
واقعا متاسفم جناب آقایان سلیمانی و حمیدی و غیره .شما کجا قانون اساسی هستید. شما مثتاق کسانی نبودید که در کوفه تدبیر حضرت امیر (ع) را بی تدبیری میدانستن؟.آیا شما مجری قانون اساسی هستید؟. متاسفم برای مجری قانون که اعمال قانون نمیکند.این سنت نادرست باید خشکانده شود.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۷:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۱
0
0
خيلي خوب شده جديدا شوراها وامام جمعه بخشدار معرفي ميكنند
ناسناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۱
0
0
اليته ببخشيد چرا اين را نمي گويد به چه دليل بخشدار خوب و دوست داشتي تمام مردم بخش خشت را عزل نموديد
حسینی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۱
0
0
تا حالا که نماینده ها رو با رای چند برابری انتخاب کرده این ؟!
حالا هم بخشدار انتخاب کنین .اگه دوست داشتین بگین تا رئیس جمهور رو هم بدن شما انتخاب کنید . اصلاً می خوای بگیم خشت مرکز کل جهانه؟
دکتر
|
-
|
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۱
0
0
از کی تا حالا رئیسی فرماندار، شده حضرت علی (ع) پس تکلیف دهقان چی می شه؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۲
0
0
درود بر سلیمانی...... این حق مطلب است که هر کجا ظلمی صورت گرفت جلوی آن بایستیم.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۲
0
0
این خیلی واضحه که این برکناری ها و دروغ های مسئولین فرمانداری پشت پرده هایی داره که از طرف یه نفر که هممون می شناسیم داره آب می خوره... می خوان بیشتر از این به شهرمون ظلم کنن.
klh
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۲
0
0
درود بر مردان و زنان غیور بخش خشت.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۳
0
0
چرت ننویسید با همتونم وزیر خارجه را توافریقا عزل میکنن هی هی شما ..............اقا کو حساب وکتاب
x x x
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۱
0
0
اوباما از این میترسه که یکی یکی یکی از خشت اونو از قدرت به در کنه.اخه خشت...
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبین محترم؛
۱) کازرون نما، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
۲) طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
۳) چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود، وضعیت انتشار نظر به اطلاع شما خواهد رسید.
۵) اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
مشاركت
آب و هوا و اوقات شرعی کازرون
آب و هوای   
آخرين بروز رساني:-/۰۶/۰۲
وضعيت:
سرعت باد:
رطوبت:%
°
كمينه: °   بیشینه: °
فردا
وضعيت:
كمينه:°
بیشینه:°
کازرون
۱۴۰۴/۰۲/۲۴
اذان صبح
۰۴:۴۱:۵۶
طلوع افتاب
۰۶:۱۱:۳۳
اذان ظهر
۱۳:۰۰:۱۴
غروب آفتاب
۱۹:۴۸:۰۵
اذان مغرب
۲۰:۰۵:۲۷