|
سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به پایان یافتن رسیدگی به اتهامات متهمان
پرونده كوی دانشگاه و ساختمان سبحان از صدور احكام متهمان این پرونده خبر
داد.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای روز دوشنبه
در نشست خبری با حضور خبرنگاران افزود: این پرونده در مجموع 50 متهم داشت
كه 40 نفر به حبس جزای نقدی و پرداخت خسارت های وارده محكوم شدند.
دادستان كل كشور با بیان اینكه این پرونده، پرونده نسبتا سنگینی بود، ادامه داد: برخی از شكات پرونده كوی دانشگاه و ساختمان سبحان بعد از كار كارشناسی از شكایت خود صرف نظر كردند.
اژه ای تصریح كرد: برخی از افراد مربوط به پرونده كوی دانشگاه سرو صورت خود را پوشانده بودند و شناسایی این افراد رسیدگی به پرونده را قدری به تاخیر انداخت.
وی ادامه داد: كسانی در این پرونده هستند كه ازخارج از دانشگاه وارد كوی شده و اقدامات مجرمانه انجام داده و افرادی نیز از داخل كوی اقدامات مجرمانه ای را مرتكب شده بودند.
سخنگوی قوه قضاییه تصریح كرد: 22 جلسه برای رسیدگی به اتهامات متهمان این پرونده با حضور شكات، متهمان، وكلا، نماینده دادستان، نماینده وزارت علوم و نیز نماینده دانشگاه تهران برگزار شد.
اژه ای با بیان اینكه احكام صادر شده از زمان صدور حكم به مدت 20 روز از سوی محكومان قابل تجدید نظر است، گفت: اگر چنانچه این احكام مورد اعتراض قرار گیرد پرونده برای رسیدگی به دادگاه تجدید نظر ارسال خواهد شد.
این مقام قضایی، از نام بردن متهمان پرونده كوی دانشگاه تهران خودداری و
تاكید كرد: تا زمانی كه حكم نهایی این افراد صادر نشود نمی توانیم چیزی
اعلام كنیم.
افزایش بودجه قوه قضاییه به حمایت دولت و مجلس نیاز دارد
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این سووال كه گفته می شود قوه قضاییه به دنبال پیدا كردن راه قانونی برای افزایش بودجه 300 میلیارد تومانی خود به 1000میلیارد تومان است، گفت: این مطلب صحیح نیست هر چند كه قوه قضاییه برای انجام ماموریت هایی كه قانون برای وی در نظر گرفته است نیاز به بودجه دارد.
وی افزود: افزایش بودجه قوه قضاییه به حمایت دولت و مجلس نیاز دارد كه دولت و مجلس مساعدت كرده اند و برای همین بودجه در نظر گرفته شده هم از آنها متشكریم هر چند اگر همه بودجه پیشنهادی قوه قضاییه تصویب شود شاید جوابگوی ماموریت های این قوه نباشد.
محسنی اژه ای،اعداد گفته شده از سوی برخی افراد و رسانه ها را در خصوص بودجه پیشنهادی و افزایش آن تایید نكرد.
عزم دستگاه قضایی برای مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر جدی است
دادستان كل كشور با اشاره به اینكه عزم دستگاه قضایی برای مبارزه با سوداگران مرگ جدی است، خاطرنشان كرد: منفعت های مادی و بازیهای سیاسی در پشت پرده ورود مواد مخدر صنعتی به كشور وجود دارد كه از خانواده ها می خواهیم مراقب فرزندانشان باشند.
وی از اجرای احكام اعدام برای سوداگران مواد مخدر در استانهای خراسان جنوبی، رضوی و یزد خبر داد و گفت: روز گذشته با دستگیری یك زن و مرد در اصفهان 20 كیلو كراك از آنها كشف و در بازدید از محل اسكان آنها نیز 600 كیلوی دیگر از این مواد كشف و ضبط شد.
همه دستگاه ها باید مصرانه با فساد اداری برخورد كنند
سخنگوی قوه قضاییه در خصوص مطالب گفته شده از سوی سخنگوی كمیته مبارزه با مفاسد اقتصادی در خصوص اعلام بدهكاران دانه درشت بانكی گفت: هنوز مستنداتی در این خصوص به دستگاه قضایی ارسال نشده است و منتظر دریافت مدارك و مستندات این پرونده از سوی دولت هستیم.
وی با تاكید بر اینكه دولت، مجلس، قوه قضاییه و رسانه ها باید مصرانه با
فساد اداری برخورد كنند، افزود: فساد حتی در اندازه كم هم زیاد است كه همه
باید در برخورد با آن تلاش كنیم.
وی در پاسخ به سووالی كه برخی از سایت ها و رسانه های بیگانه اعلام كردند كه حكم نهایی پرونده موسوم به شركت بیمه در خصوص متهم ردیف اول آن صادر شده است ،تاكید كرد: چنین حكمی صادر نشده است.