پایگاه خبری کازرون نیوز | kazeroonnema.ir

کد خبر: ۵۷۲۰
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۸۹ - ۱۴:۵۶
دین »
به گزارش خبرنگار كازرون نما، درآستانه عید الله اکبر سالروز به امامت رسیدن مولا علی (ع) مراسم جشن باشکوهی با سخنراني حجت الاسلام موسوي و مداحي محمود رستگار مقدم در دانشگاه آزاد اسلامی واحدکازرون برگزار شد.

به گزارش خبرنگار كازرون نما، درآستانه عید الله اکبر سالروز به امامت رسیدن مولا علی (ع) مراسم جشن باشکوهی در دانشگاه آزاد اسلامی واحدکازرون برگزار شد.

در این مراسم جشن ابتدا حجه الاسلام والمسلمین موسوی در بیاناتی شیوا به ذکر واقعه غدیر پرداخت و درباره اهمیت این روز شریف گفت :به احترام و عظمت امام علی (ع) روزه فردا که عید غدیر است ثواب آن معادل شصت سال و در برخی روایات ثواب روزه کل عمر انسان را دارد.وی با اشاره به اعمال وارد شده در این روز شریف خواستار استفاده وافر از این روز بزرگ شد.

پس از اقامه نماز جماعت ظهرو عصر هم حجه الاسلام بینا طی سخنانی ضمن تبریک به حاضرین خواستار توجه ویژه به این روز شریف شد.

برنامه مداحی نیز توسط مداح عزیز شهرمان برادر محمود رستگارمقدم برگزار و حاضرین به فیض رسیدند.طبق روال هر سال نیز در آستانه این عید بزرگ پرسنل دانشگاه مهمان سفره اطعام دانشگاه بودند.

مراسم جشن به همت دفتر فرهنگ اسلامی با همکاری هیات مذهبی آل یاسین برگزار گردید.


نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبین محترم؛
۱) کازرون نما، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
۲) طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
۳) چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود، وضعیت انتشار نظر به اطلاع شما خواهد رسید.
۵) اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
مشاركت
آب و هوا و اوقات شرعی کازرون
آب و هوای   
آخرين بروز رساني:-/۰۶/۰۲
وضعيت:
سرعت باد:
رطوبت:%
°
كمينه: °   بیشینه: °
فردا
وضعيت:
كمينه:°
بیشینه:°
کازرون
۱۴۰۴/۰۵/۳۰
اذان صبح
۰۵:۱۰:۰۷
طلوع افتاب
۰۶:۳۴:۲۴
اذان ظهر
۱۳:۰۷:۰۷
غروب آفتاب
۱۹:۳۸:۱۱
اذان مغرب
۱۹:۵۴:۴۳