به گزارش خبرنگار کازرون نما، صبح امروز از سوی شریفی سرپرست فرمانداری و دهقان ناصرآبادی نماینده مردم شهرستان کازرون در مجلس شورای اسلامی جلسه ای به منظور تقدیر از اصحاب رسانه در کازرون در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.
غلامرضا دهقان ناصرآبادی در این جلسه ضمن تبریک به مناسبت روز خبرنگار و بزرگداشت یاد و خاطره شهدای عرصه رسانه بالاخص شهید جلال نوبهار نقش رسانه ها در اطلاع رسانی به موقع در بعد از انقلاب و 8 سال دفاع مقدس اساسی و حیاتی خواند . وی هم چنین نقش رسانه ها در صدور انقلاب بسزا دانسته گفت : " اگر الگوگیری از ایران در زمینه مبارزه با نظام سلطه در سطح جهانی وجود دارد به سبب نقش خبرنگاران بوده است."
نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی گفت : "در دوران های بعد از 8 سال دفاع مقدس و در مواقع مختلف که نظام مقدس جمهوری اسلامی با مسایل و مشکلاتی روبرو بوده است رسانه ها توانستند با اطلاع رسانی دقیق زوایای کار را آشکار نمایند و اهداف شوم دشمنان را به سمع و نظر مردم برسانند و توطئه های آنان را خنثی نمایند. رسانه ها در این راه مقدس هم شهدایی تقدیم کرده اند مثل شهید آوینی و ... که جا دارد مقام شهدای گران قدر این عرصه را گرامی بداریم. "
وی هم چنین در ادامه با اشاره به وظیفه ی اصحاب رسانه گفت: " يكي از تين وظايف به موقع اطلاع رسانی کردن و به روز بودن است . رسانه ها بايد محاسن و مشکلات و معایب را به روز و دقیق به عنوان ابزار نظارتی بر قوای سه گانه بیان نمایند و بع عنوان یاور مسوولین در ارزیابی هاعمل کنند.
دومين وطيفه رسانه ها ارايه مطالب و موضوعات بدون تحریف و کم و کاست بوده كه به معناي رعایت امانت است و این امر می تواند نقطه ی قوتی هم از سوی نظام و هم اصحاب رسانه باشد و اگر اين وظيفه انجام نشود چه به عمد و چه از روی قصور، علاوه بر این که امین بودن رسانه ها را زیر سوال می برد موجب اختلاف و تفرقه بین مسوولین و ارکان نطام می شود.
ديگر وظيفه رسانه ها تلاش و کوشش آن ها در جهت ایجاد وحدت و همدلی بین ارکان نطام و مسوولین محترم سه قوه و مسوولین نظام جمهوری اسلامی در هر رده ای مي باشد."
دهقان ناصر آبادي گفت : "اصحاب رسانه هم با مسایل و مشکلاتی مواجه هستند و یک سری کمبودهایی هم درارایه ی خدمات به این قشر فرهنگی وجود دارد که این امر به سبب آن است که رسانه از مقوله ی فرهنگ است و همان طور که مقام معظم رهبری بارها فرموده اند مقوله های فرهنگی در کشور ما مظلوم واقع شده اند و اصحاب رسانه هم در راس این هرم از این قاعده مستثنی نمی باشند. امروز رسالت شما سنگین تر و حساس تر است و اگر عرض کردیم که در آن دوران ها رسانه ها تاثیر بسزایی داشتند امروز حساسیت بیشتر شده چون ما به تعبیر مقام معظم رهبری در جنگ نرم هستیم."
نماينده مردم كازرون در مجلس شوراي اسلامي در ادامه گفت : " امروز اصحاب رسانه ی کشورمان به دلیل تفکر و بینش ناب خود می درخشند و این باعث افتخار نظام ماست که این قشر از جامعه مان بر پیکره ی نظام اسلامی و بلکه جهان اسلام به جهت اطلاع رسانی به موقع دقیق و امانت دارانه شان در عرصه بین المللی شفاف سازی نموده و از حقوق محرومین دفاع می کنند و امیدواریم خداوند به همه عزیزان توئفیق روزافزون بدهد."
وي هم چنين با اشاره به نشریات کازرون گفت: "اما توقعی که از دوستان رسانه ای کازرون داریم این است که فضای شهرستان را کما فی السابق فضای همدلی و وحدت کنند و با ارتباط نزدیکی که با مسوولین محترم اجرایی بالاخص فرمکاندار محترم جناب مهندس شریفی دارند بتوانیم فضا را یک فضای وحدت و همدلی و انسجام قرار دهیم.
وی در انتها گفت : "امروز با وجود دولت خدمتگزار و مکتبی دکتر احمدی نژاد و هم چنین حضور دکتر احمدزاده کرمانی استاندار فرهیخته،فرهنگی و اندیشمند فارس زمینه تلاش و کوشش فراهم است. ایشان از چهره های علمی و فرهنگی ای است که بیشترین تلاشش این است که در عرصه فرهنگ و هنر در استان فارس که مهد فرهنگ و هنر ایران است تلاش های ماندگاری را انجام دهند.