آیت الله صادق لاریجانی رئیس قوه قضائیه هفته گذشته 5 گزینه را برای انتخاب 3 عضو حقوقدان شورای نگهبان در دوره جدید به علی لاریجانی رئیس مجلس معرفی کرده بود که در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس شورای اسلامی نمایندگان به 3 نفر از آنان رای داده و آنان را به عنوان اعضای شورای نگهبان انتخاب کردند.
بر اساس گزارش مهر در جلسه مجلس 228 نماینده مجلس شورای اسلامی در رای گیری شرکت کردند که بر اساس آرا، محمدرضا علیزاده عضو فعلی حقوقدان شورای نگهبان با 207 رای برای یک دوره دیگر به عضویت شورای نگهبان در آمد .
همچنین محمد سلیمی رئیس شعبه 31 دیوان عالی کشور با 162 رای و سیامک ره پیک رئیس دانشکده علوم قضایی و خدمات اداری با 114 رای مثبت نمایندگان به شورای نگهبان راه یافتند .
محمد هادی صادقی و احمد بیگی به ترتیب با 82 و 35 رای نتوانستند آراء مورد نیاز برای ورود به شورای نگهبان را کسب کنند.