با حضور استاندار فارس در جاده شهرنجان ـ پريشان ساحلنشينان پريشان به ساخت و ساز اين جاده اميدوار شدند. اهالي روستاهاي اطراف تالاب پريشان با استقبال از استاندار فارس خواستار احداث جاده شهرنجان ـ پريشان شدند.
با حضور استاندار فارس در جاده شهرنجان ـ پريشان ساحلنشينان پريشان به ساخت و ساز اين جاده اميدوار شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس از كازرون، صبح امروز اهالي روستاهاي اطراف تالاب پريشان با استقبال از استاندار فارس خواستار احداث جاده شهرنجان ـ پريشان شدند.
در حاشيه اين استقبال، استاندار فارس با بيان اينكه افرادي كه ميخواهند روستاييان محروم باشند را پريشان ميكنيم، اظهار داشت: سعي داريم با اولويت قرار دادن مناطق محروم، توسعه، عمران و آباداني، راه سازي و امداد كارها را هر چه سريعتر پيگيري كنيم.
روحالله احمدزاده با بيان اينكه نماينده مجلس، فرماندار و بخشدار ميتوانند مشاور خوبي براي استاندار باشند، افزود: با كمك اين افراد براي توزيع عادلانه بودجه استاني ميتوان تصميم گرفت.
وي بيان داشت: مديران بايد تلاش كنند مشكلات روستاييان را برطرف كنند و كارها را هر چه زودتر به نتيجه برسانند و در عمل بايد عدالت برقرار شود.
استاندار فارس در ادامه با شنيدن مشكلات مردم ساحلنشين پريشان از مديركل راه و ترابري استان فارس قول گرفت تا يك ماه پس از اعلام نظر مشاوران زيست محيطي، عمليات جاده شهرنجان ـ پريشان كازرون شروع شود.
در ادامه نماينده كازرون در مجلس با ارائه گزارشي از مشكلات مردم منطقه، خواستار شروع عمليات اجرايي جاده شهرنجان پريشان و گازرساني به مناطق روستايي اطراف آن شد و گفت: اين منطقه داراي حدود 17 روستا با جمعيتي بيش از 14 هزار نفر و به لحاظ عدم وجود دسترسي آسان به شهر با مشكلات زيادي مواجه است و از لحاظ بهداشت، درمان و امكانات ورزشي و فرهنگي محرومند.
غلامرضا دهقان ناصرآبادي با بيان اينكه خواسته قلبي اهالي اين روستاها احداث جاده شهرنجان ـ پريشان است، خاطرنشان كرد: با احداث اين راه مسير 58 كيلومتري به پنج كيلومتر تبديل و بسياري از مشكلات عبور و مرور و كشاورزي مردم منطقه حل ميشود.
در حاشيه اين مراسم مردم اين روستاها مشكلات خود را در حضور استاندار بيان كردند و استاندار نيز دستور پيگيري آنها را داد.
استاندار فارس و هيئت همراه وي در ادامه با حضور در گلزار شهداي كازرون با شهداي اين شهرستان تجديد ميثاق كردند.
جناب دهقان
احتراما" به استحضار مي رساند بنده ديروز 9/11/1388 از سايت شركت استراتوس بازديد كردم كه متاسفانه با گذشت حدود يك ماه از كلنگ زني هيچ اقدامي صورت نگرفته است و عمليات احداث تونل ، اجرايي نشده است خواهشمندم پي گيري بفرماييد تا عمليات اجرايي شروع شود.
بهانه هايي چون انتظار جهت خريد دستگاه جديد يا شروع عمليات بعد از اتمام تونل تنگ ترگان از سوي مجري به هيج وخه قابل قبول نيست.
چرا هيچ كدام از مسئولين پي گير اين قضيه نيستند؟