حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی جناب حجت الاسلام آقای حاج سید علی قاضی عسکر را به سمت نماینده خود و سرپرست حجاج ایرانی منصوب کردند.
متن حکم به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجت الاسلام آقای حاج سید علی قاضی عسکر دامت توفیقاته
اکنون که جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای محمدی ریشهری پس از یک دوره ی طولانی و پر تلاش و پر بار ، از مسئولیت سرپرستی حجاج کناره گیری کرده اند ، با تشکر و قدردانی از زحمات و خدمات ارزنده ی ایشان ، جنابعالی را بخاطر تجربیات گرانبهائی که در این امر خطیر و مهم دارا میباشید و با آگاهی از صلاحیّتهای وافر و نشاط و ابتکار و روحیه ی نوآوری که بحمدالله از آن برخوردارید و با عنایت به سوابق خدمات با ارزش تان، به نمایندگی خود و سرپرستی حجاج محترم ایرانی منصوب میکنم.
حج بیت الله الحرام اقیانوسی از نعمتهای بیکران خداوند است که باید گستره و ژرفای آن را شناخت و به سپاس این موهبت الهی کمر بست و دَم به دَم ظرفیت خود را ـ در مقیاس فرد و امّت ـ برای بهره مندی از آن افزایش داد.
توفیق در این کار بزرگ را برای شما و همکارانتان از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنه ای
20/دی/1388
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر متولد پنجم خرداد 1333 در اصفهان است وی تحصیلات حوزوی خود را در مقاطع مختلف در اصفهان و قم با موفقیت سپری و در سال 1373 از شورای مدیریت حوزه علمیه قم ، مدرک دوره دوم خارج معادل دکترا را دریافت کرد.
مسئولیت در تدوین و تنظیم پیش نویس اساسنامه و تشکیلات نهاد مقدس نماز جمعه از جمله فعالیتهای وی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است که از سوی شورای مرکزی ائمه جمعه به عنوان عضو شورا و مسئول امور فرهنگی دبیرخانه مرکزی ائمه جمعه منصوب شد.
وی در سال 1376 نیز از سوی مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای به عنوان امام جمعه موقت اصفهان منصوب شد و به مدت 5 سال در این سمت انجام وظیفه کرد.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر سال های متمادی در بعثه حضرت امام خمینی (قدس سره) و سپس در بعثه مقام معظم رهبری مسئولیت داشته و از سال 1370 تاکنون توسط حجت الاسلام و المسلمین ری شهری به ترتیب به عنوان معاون فرهنگی و ارشاد ، سرپرست معاونت امور روحانیون و معاون آموزش و پژوهش بعثه مشغول فعالیت بوده است.
از وی تعداد 16 جلد کتاب و نزدیک به 50 مقاله علمی تاکنون به چاپ رسیده و چند مقاله نیز به کنگره های بین المللی حج که در عربستان برگزار می شود ارائه داده است.