|
در بزرگداشت شهادت امام حسین(ع) و یارانش در روز عاشورا اتقاقات بدی افتاد که همواره از سوی اصلاح طلبان محکوم شده است زیرا اصلاح طلبان چنین اقداماتی را همواره مورد انتقاد قرار داده اند و همواره نسبت به رعایت مسائل شرعی پای بند بوده اند و از آن تخطئی نکردند.
هرچند حوادث رخ داده بسیار تاسف برانگیز بود اما صدا و سیما در اقدامی مشکوک همانند تصاویر هتک حرمت به عکس امام خمینی بارها این تصاویر را پخش کرد و به فضای تند جامعه دامن زد و بدین ترتیب تلاش کرد آن اقدام را به اصلاح طلبان منسوب نماید و از این طریق حریف خود را از میدان به در کند.
با وجود تلاش صدا و سیما برای انتساب این مساله به اصلاح طلبان جامعه به هیچ وجه این مساله را باور نمی کند زیرا همه می دانند که اصلاح طلبان افرادی هستند که به شعائر دینی احترام می گذارند و اگر چنین حوادثی رخ داده است از آن تبری جسته اند و هیچگاه چنین اقداماتی را مورد تائید قرار نداده اند.
اصلاح طلبان پای بندی به قانون و احترام به شعائر دینی را از اولویت های کاری خود عنوان کرده اند اما جریانی سعی دارد که چهره ای برخلاف این را واقعیت مسلم را به جامعه معرفی کند که البته چنین ادعای هرگز مورد پذیرش قرار نمی گیرد گواینکه تلاش این جریان در طی چندسال اخیر نتیجه عکس داشته است .
فارغ از حرمت شکنی در روز عاشورا که توسط عده ای قلیل رخ داد و اصلاح طلبان آن را به شدت محکوم می کنند تعدادی از هموطنان ما کشته شدند که تا کنون بی سابقه بوده است هرچند همین جریان رقیب که خود منشا ایجاد چنین حوادثی است تلاش می کند این حادثه را بار دیگر به اصلاح طلبان منتسب کنددر حالیکه باید ابعاد این فاجعه مورد بررسی قرار گیرد و با عوامل آن برخورد شود .
بعد از ایجاد حوادثی تلخ در کشور مقامات رسمی اذعان دارند که عده ای از عوامل خودسر این حوادث را به وجود آوردند بنابراین ضروری است تا تلاش زیادی صورت بگیرد تا این افراد شناسائی شده و به اتهام آنها رسیدگی شود نه اینکه پیش از هر قضاوت و تشکیل محکمه ای به خود اجازه دهیم انگشت اتهام به سمت اصلاح طلبان دراز کنیم .