محمد مرحمتي بعدازظهر دیروز در مراسم افتتاحيه دومين جشنواره فيلم و چهارمين جشنواره عكس در كازرون با اشاره به پيشرفت چمشگير هنرمندان اين شهرستان اظهار داشت: درصورت وجود اعتبار كافي كازرون را حركت داده و يك موج فرهنگي عظيم در آن ايجاد ميكنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس از كازرون، محمد مرحمتي بعدازظهر دیروز در مراسم افتتاحيه دومين جشنواره فيلم و چهارمين جشنواره عكس در كازرون با اشاره به پيشرفت چمشگير هنرمندان اين شهرستان اظهار داشت: درصورت وجود اعتبار كافي كازرون را حركت داده و يك موج فرهنگي عظيم در آن ايجاد ميكنيم.
وي با اشاره به موفقيت هنرمندان كازرون در سطح استان فارس افزود: توفيقات كسب شده هيچگونه سنخيتي با امكانات ما ندارد.
دبير اجرايي جشنواره فيلم و عكس شهرستان كازرون از شركت 285 عكس از 21 عكاس در اين جشنواره خبر داد و اضافه كرد: از اين تعداد 47 عكس از 17 نفر انتخاب و به بخش مسابقه وارد شدهاند.
مرحمتي گفت: در دومين جشنواره فيلم در كازرون در عين حال تبليغات كم 300 فيلم به دبيرخانه جشنواره ارسال شده كه 21 حلقه آن به بخش مسابقه راه يافته و پنج فيلم نيز بهصورت جنبي در كنار آن نمايش داده ميشود.
وي ماحصل جشنوارههاي برگزار شده را شناختن چهرههاي جوان و استعدادها عنوان و خاطرنشان كرد: فعاليتهاي هنري بايد توام با اعتقادات، اميد و خودباوري باشد.
اين مقام مسئول با بيان اينكه دريچه اميدي باز شده تا هنرمندان باور كنند كه ميتوانند موفق شوند، افزود: البته با توجه به كمبود امكانات آموزشي در كازرون نبايد انتظار داشت هنرمندان ما راه صدساله را يك شبه طي كنند.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي كازرون روح برگزاري جشنواره را انگيزه دانست و گفت: جشنواره فاقد انگيزه، بهتر است كه برگزار نشود.
مرحمتي افزود: با برگزاري جشنواره ميدان رقابتي سالم براي هنرمندان ايجاد ميكنيم و آموزش نيز در كنار آن از ديگر برنامههاي ما است.
وي با بيان اينكه اگر كاري بخواهد ماندگار شود بايد در قالب هنر صورت گيرد، تصريح كرد: در روز و هفته كازرون با ايجاد موج فرهنگي در شهر با ناهنجاريها برخورد ميكنيم و روح تازهاي به اين شهرستان ميدهيم.
می خواستم به این عزیز بگم شما اول بودجه های تخصیصی را هزینه کن که برگشت نخورد بعد بیا تز پول زیادتر را بده !