پایگاه خبری کازرون نیوز | kazeroonnema.ir

کد خبر: ۳۲۵۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۴
به گزارش خبرنگار خبرگزاري جمهوري اسلامي ، پوشش نا مطلوب صدا و سيما ، دفع غير بهداشتي زباله ، کمبود يا فقدان آب آشاميدني سالم ، نداشتن گاز شهري عمده ترين مشکلات مردم اين مناطق اعلام شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري جمهوري اسلامي ، پوشش نا مطلوب صدا و سيما ، دفع غير بهداشتي زباله ، کمبود يا فقدان آب آشاميدني سالم ، نداشتن گاز شهري عمده ترين مشکلات مردم اين مناطق اعلام شده است. 

يکي از معتمدين روستاي دوان در اين باره گفت: مردم روستاها هنوز با مشکلات زيادي که به ظاهر ابتدايي و اوليه بنظر مي رسد ، روبرو هستند. 

عبدالله پير دواني مي گويد: متاسفانه در همه روستاها مردم از آنتن هاي ماهواره اي استفاده مي کنند اما از برنامه هاي صدا و سيما بي بهره هستند. 
 

وي اظهار کرد: معابر روستايي از روشنايي مناسبي برخوردار نيستند و مردم براي تردد در شب با مشکل مواجه هستند. 

وي ادامه داد: بخشي از روستا با کمبود شديد آب مواجه است و بايد خانواده ها از آب ذخيره شده در منبع استفاده کنند. 

يکي از اهالي روستاي خيرآباد بخش مرکزي کازرون هم گفت: زباله هاي روستاها در اطراف روستا انباشته مي شود و علاوه بر آلودگي محيط زيست ، مشکل افزايش جانوران موذي و موشهاي بزرگ را براي روستاها بوجود آورده اند. 

محمد شرفي افزود: مردم بايد خود نسبت به از بين بردن زباله ها و سوزاندن آنها اقدام کنند ، تا آلودگي بيش از اين به روستا کشانده نشود. 

يکي ديگر از اهالي روستاهاي بخش مرکزي کازرون گفت: لوله هاي گاز از کنار روستاهاي بخش مرکزي مي گذرد اما ما از نعمت گاز بي بهره ايم و بارها نيز اين مهم به اطلاع مسوولان رسانده شده است. 

وي ادامه داد: با توجه به اينکه خشکسالي بر وضعيت کشاورزي منطقه اثرگذار بوده است مردم با مشکلات زيادي مواجه هستند و برخي از کشاورزان و کارگران اين بخش قادر به تامين مخارج زندگي خود نيستند و روستاها با مشکلات زيادي در اين زمينه نيز مواجه هستند. 

رييس شوراي اسلامي بخش مرکزي کازرون نيز گفت: روستاهاي بخش مرکزي کازرون با مشکلات زيادي در زمينه بهداشت ، تامين آب و مسايل مختلف روبرو هستند. 

مصيب کيامرزي افزود: نبود محل مناسب براي دفن زباله در روستاها بهداشت منطقه را با مخاطره مواجه کرده است. 

وي اضافه کرد: شوراي بخش مرکزي با هماهنگي و همکاري اهالي منطقه محلي را براي دفن زباله روستاهاي اين بخش در نظر گرفته اما با مخالفت مسوولان مواجه شده است. 

وي بيان کرد: با توجه به اينکه بيماريهاي مختلف در فصل پاييز شيوع پيدا مي کند و منابع آلودگي در نزديکي همه روستاها انباشته است ، هر گونه اقدامات بهداشتي در منطقه بي تاثير است. 

وي گفت: هم اکنون که آنفلونزاي خوکي شايع شده ، آموزش پيشگيري از اين بيماري و ساير بيماريهاي واگير توسط مراکز بهداشتي با کمک شوراها انجام مي شود ، اما پراکندگي زباله ها و عدم جمع آوري آنها به گونه اي ديگر سلامت مردم را تهديد مي کند. 

بخشدار مرکزي کازرون گفت: اين بخش با مشکلات زيادي در قسمتهاي مختلف مواجه است که نياز به توجه جدي مسوولان دارد. 

هاني اعتمادي افزود: آب آشاميدني تعداد زيادي از روستاهاي بخش مرکزي از چشمه ساسان تامين مي شود و اين چشمه بدليل خشکسالي در حال خشک شدن است و روستاها با کمبود آب مواجه هستند. 

وي بيان کرد: آب اين چشمه براي آبياري بخشي از باغات و تامين بخشي از آب آشاميدني بوشهر نيز استفاده مي شود و کم آبي اين چشمه مشکلات زيادي را بوجود مي آورد. 

وي ادامه داد: دو حلقه چاه با هماهنگي فرمانداري و شرکت نفت حفر شده تا آب بخش مرکزي را تامين کند. 

وي اضافه کرد: مسوولان استان بايد اعتبارات مشخصي را براي تجهيز اين چاهها در نظر بگيرند تا مشکل کم آبي اين روستاها برطرف گردد. 

وي خاطر نشان کرد: با توجه به استعداد بخش مرکزي ، نياز است که جهاد کشاورزي تلاش کند تا در اين منطقه طرح آبخيزداري انجام شود. 

وي بيان داشت: در بسياري از روستاهاي بزرگ و مشمول طرح ، طرح هادي اجرا نشده است و مردم منتظر ساماندهي روستاها از سوي مسوولان هستند. 

وي گفت: سفره هاي آب زير زميني کازرون رو به اتمام است و مسوولان بايد نسبت به پر کردن چاههاي غير مجاز اقدام کنند تا در آينده نزديک شرايط بحراني تر از اين نشود. 

اعتمادي گفت: اگرچه در اغلب روستاها ، مردم از شبکه هاي ماهواره اي بهره مي گيرند ، اما در بخش عمده اي از روستاها تنها شبکه يک صدا و سيما و شبکه استاني منطقه را پوشش مي دهد. 

وي افزود: در روستاها معابر روشنايي ندارند و اين مهم مشکلات زيادي را بوجود آورده است. 

وي اضافه کرد: با توجه به اينکه انشعابات گاز و لوله هاي گازرساني از نزديک برخي از روستاها در اين منطقه مي گذرد ، اما اغلب روستاها هنوز گاز رساني نشده است. 

وي خاطر نشان کرد: اين منطقه بدليل ويژگيهاي خاص مهاجرپذير است و افراد با خريد زمينهاي ارزان قيمت اقدام به ساخت و سازهاي غير مجاز مي کنند که مشکلات زيادي را براي منطقه بوجود آورده است. 

بخشدار مرکزي کازرون گفت: جلوگيري از اين آشفتگي و رسيدگي به اين معضل مهم نياز به حمايت و همکاري نيروي انتظامي و دادستاني دارد. 

اعتمادي خاطر نشان کرد: زمينهاي کشاورزي روستاها به يکديگر متصل است و مکاني را در اين منطقه به دفن زباله نمي توان اختصاص داد و مسوولان بايد براي اين مهم چاره انديشي کنند. 

وي ادامه داد: براي رفع مشکلات بهداشتي با همت شوراهاي اسلامي کميته بهداشتي در منطقه تشکيل شده است تا به رفع مشکلات بپردازد. 

وي اضافه کرد: اگر چه منابع طبيعي و محيط زيست قول همکاري و مساعدت با اين بخشداري و کميته بهداشتي را داده اند اما عملا" اقدام موثري انجام نشده است
 
 
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۱۱ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۸
0
0
قابل توجه فرماندار محترم و بیلان کاری مثبت ایشان !!!
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبین محترم؛
۱) کازرون نما، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
۲) طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
۳) چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود، وضعیت انتشار نظر به اطلاع شما خواهد رسید.
۵) اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
مشاركت
آب و هوا و اوقات شرعی کازرون
آب و هوای   
آخرين بروز رساني:-/۰۶/۰۲
وضعيت:
سرعت باد:
رطوبت:%
°
كمينه: °   بیشینه: °
فردا
وضعيت:
كمينه:°
بیشینه:°
کازرون
۱۴۰۴/۰۶/۰۵
اذان صبح
۰۵:۱۴:۴۱
طلوع افتاب
۰۶:۳۷:۴۳
اذان ظهر
۱۳:۰۵:۳۰
غروب آفتاب
۱۹:۳۱:۳۹
اذان مغرب
۱۹:۴۸:۰۱