خبرگزاري فارس: محققان ايراني موفق به توليد گوشت از كاه شدند.
شهرام نوذري طراح توليد گوشت از كاه در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس
گفت: در اين پروژه تحقيقاتي ما از كاه به عنوان بستر توليد نوعي مسليوم
استفاده ميكنيم و بعد اين مسليوم در يك واكنش شيميايي تبديل به گوشت
ميشود.
وي ادامه داد: اين گوشت اسيدهاي مشابه گوشتهاي دامي دارد و به همين دليل
ميتوان آن را كباب كرد و يا با آن همبرگر، سوسيس و كالباس درست كرد.
مجري اين طرح خاطرنشان كرد: اين گوشت پروتئينهاي تك حلقهاي دارد و از آن
جا كه ضريب جذب آن بالاست به راحتي اين پروتئينها جذب بدن ميشود و
اسيدآمينهاي مشابه گوشت آن نيز باعث خوش طعمي آن ميشود.
وي افزود: در اين پروژه به ازاي هر يك كيلوگرم كاه بيش از يك كيلوگرم گوشت
به دست ميآيد و كمتر از يك ماه اين پروسه به نتيجه ميرسد و گوشت توليد
ميشود.