پایگاه خبری کازرون نیوز | kazeroonnema.ir

کد خبر: ۱۵۰۳
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۸۷ - ۱۳:۰۰
مديرعامل صندوق ضمانت صادرات
مديرعامل صندوق ضمانت صادرات ايران گفت: ‌براي نخستين بار در نشست يک ماه گذشته اتحاديه "برن"سوئيس، ايران رتبه چهارم را از نظر انجام "پرتفوي" (‌سبد تعهدات اعتباري)جهان از آن خود کرد.
"سيدکمال سيدعلي"‌ روز يکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران، تصريح کرد: ‌کشورهاي آمريکا، روسيه و چين رتبه هاي اول تا سوم جهاني از نظر انجام تعهدات اعتباري و تسهيلاتي را به خود اختصاص داده اند.

وي با بيان اينکه جمهوري اسلامي ايران از معدود کشورهايي به شمار مي رود که تمام اقساط خود را پرداخت مي کند، افزود: موسسات دنيا 25 ميليارد دلار تعهدات ميان مدت و بلندمدت با ايران دشته اند.

اين مقام مسئول در عين حال تاکيد کرد: کشورمان روابط خوبي از نظر فاينانس با موسسات اعتباري دنيا داشته است.

سيدعلي با تشريح نحوه طبقه بندي کشورها در سازمان هاي اعتبارسنجي جهاني مثل برن اشاره کرد و گفت: ‌بر اين اساس 75درصد موقعيت اقتصادي و 25 درصد مسائل سياسي لحاظ مي شود.

وي تصريح کرد: براين اساس کشورها در قالب هفت گروه از قوي‌ترين تا ضعيف ترين تقسيم بندي مي شوند به طوري که کشورهاي ضعيف تر داراي ريسک بيشتر و سقف اعتباري بالاتري نسبت به کشورهاي قوي تر دريافت مي کنند.

سيدعلي با بيان اينکه هرچه خطر پذيري کشوري بالاتر باشد اين موسسات بيمه اعتباري کارمزد بالاتري دريافت مي کنند، افزود: اما برخورد با ايران در اين خصوص سياسي است تا اقتصادي.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادي ايرنا، وي در نخستين دوره آموزشي آشنايي با مباني و کليات بازرگاني ويژه خبرنگاران، تصريح کرد: اکنون رتبه ايران دراين طبقه بندي شش است، اين رتبه سال گذشته برابر پنج بود.

سيدعلي با طرح اين موضوع که سال گذشته ذخاير ايران حدود 170 ميليارد دلار بوده و رتبه ايران افزايش يافته است، ‌افزود:‌ اين طور تصور مي شود که ريسک 25 درصد سياسي که بايد در خصوص کشورها اعمال شود در مورد ايران به 45 درصد رسيده است.

اين مقام مسئول با انتقاد از اين گونه برخوردهاي سياسي با ايران، تصريح کرد: ‌آنها خودشان هم مي دانند درست عمل نکردند و موسسات بيمه اي نيز اين رتبه بندي را قبول ندارند.

وي سپس به مزيت هاي پوشش بيمه صادراتي اشاره کرد و گفت: ‌در حالي که در نقاط مختلف جهان هيچ صادرکننده اي بدون پوشش بيمه اي اقدام به صادرات کالا نمي کند اما هنوز در کشور ما صادرکنندگاني هستند که با در نظر نگرفتن ابزار پوشش بيمه اي اقدام به صادرات مي کنند.

سيدعلي با بيان اينکه روابط صندوق ضمانت صادرات ايران در داخل و در خارج کشور گسترش يافته، ‌گفت: اکنون در 30 استان کارگزاري فعال و 9 صندوق توسعه اي روابط با کارگزاري ها براي تسهيل امور راه اندازي شده است.

وي با اشاره به اين مطلب که تمام موسسات بيمه اعتباري دنيا به يک نحو عمل مي کنند، گفت: اعتبارسنجي بانک هاي کشور واردکننده و مشتري همواره در حوزه اعتبارسنجي به عهده موسسات بيمه اعتباري قرار دارد.

مديرعامل صندوق ضمانت صادرات ايران به حمايت هاي صندوق ضمانت صادرات در امور ارزي مشورتي و اعتباري نيز اشاره کرد و گفت: صندوق ضمانت صادرات عدم انتقال ارز مشتريان را با توجه به مشکلات عدم انتقال ارز از طريق بيمه زيرپوشش قرار مي دهد.

وي سپس از ايجاد خط مستقيم با اداره بانک مرکزي بين المللي با توجه به ورشکستگي بانک ها و بحران مالي جهان اشاره کرد و گفت: ‌امروزه دنيا با دقت بيشتر در ارتباط باريسک کشورها اقدام هاي بعدي خود را انجام مي دهد.

سيدعلي در پايان با طرح اين موضوع که ميزان ضرر صندوق ضمانت صادرات ايران را در سال 86 ،‌يک ميليارد تومان بوده و ‌اين ضررها عملياتي است، ‌افزود‌: اين ‌صندوق در سال 85 ،سودآور بوده است.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبین محترم؛
۱) کازرون نما، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
۲) طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
۳) چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود، وضعیت انتشار نظر به اطلاع شما خواهد رسید.
۵) اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
مشاركت
آب و هوا و اوقات شرعی کازرون
آب و هوای   
آخرين بروز رساني:-/۰۶/۰۲
وضعيت:
سرعت باد:
رطوبت:%
°
كمينه: °   بیشینه: °
فردا
وضعيت:
كمينه:°
بیشینه:°
کازرون
۱۴۰۴/۰۶/۱۵
اذان صبح
۰۵:۲۱:۴۶
طلوع افتاب
۰۶:۴۳:۰۳
اذان ظهر
۱۳:۰۲:۲۱
غروب آفتاب
۱۹:۲۰:۰۰
اذان مغرب
۱۹:۳۶:۰۸