پایگاه خبری کازرون نیوز | kazeroonnema.ir

کد خبر: ۱۰۹۶۲
تعداد نظرات: ۱۵ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۲ - ۰۶:۰۱
ریاست دانشگاه پیام نور کازرون در مصاحبه اختصاصی با کازرون‌نما:
اسدالله عباسی سکان‌دار 4ساله این دانشگاه، اردیبهشت امسال سکان را به اسدالله جعفری تحویل داد، تا اسداللهی جایگزین اسدالله دیگری شود. همین امر و شروع سال تحصیلی جدید بهانه‌ای برای شکل‌گیری این مصاحبه شد. اینک گفتگوی کامل ما با ریاست جدید دانشگاه پیام نور کازرون که در آغاز سال تحصیلی جدید گرفته شده، پیش روی شماست.

اسماء بادپا: دانشگاه پیام نور کازرون در مهر ماه سال 1379 با رشته حسابداری و با 60 نفر دانشجو با همت و پیگیری‌های مسئولین وقت در طبقه دوم کانون شهید عسکری فعالیت خود را شروع نمود و در سال 80 و 81 دو رشته مدیریت بازرگانی و حقوق به آن اضافه شد و تا سال 86 در مکان‌های مختلفی از جمله مدارس، مرکز آموزش عالی، اداره ارشاد اسلامی به فعالیت خود ادامه داد و از سال 86 به محل فعلی خود در جاده دوان نقل مکان کرده است.

همان‌گونه که گفته شد دانشگاه پیام نور با رشته حسابداری و 60 دانشجو کار خود را آغاز کرد تا سال 81 رشته های مدیریت بازرگانی و حقوق نیز به آن اضافه شد و تعداد دانشجویان به حدود 200 نفر رسید و در سال 85، چهار رشته دیگر از جمله مدیریت صنعتی، اقتصاد، ریاضی و علوم اجتماعی هم اضافه شد و در سال 86 تعداد رشته‌ها به 18 رشته ارتقاء یافت. درسال 91 دانشگاه با 22 رشته و 3600 دانشجو به فعالیت خود ادامه داد.

اسدالله عباسی سکان‌دار 4ساله این دانشگاه، اردیبهشت امسال سکان را به اسدالله جعفری تحویل داد، تا اسداللهی جایگزین اسدالله دیگری شود. همین امر و شروع سال تحصیلی جدید بهانه‌ای برای شکل‌گیری این مصاحبه شد.

اینک گفتگوی کامل ما با ریاست جدید دانشگاه پیام نور کازرون که در آغاز سال تحصیلی جدید گرفته شده، پیش روی شماست.

یک بیوگرافی مختصر از خودتان بفرمائید.

بسم الله الرحمن الرحیم

با عرض سلام و ادب خدمت همکاران خوب و زحمت‌کش سایت وزین کازرون‌نما، انشاالله که موفق و مؤید باشید. تبریک می‌گویم دهه‌ی با سعادت کرامت که اخیراً پشت سر گذاشتیم و همچنین تبریک می‌گویم هفته‌ی دفاع مقدس را به شما و همکاران گرامی‌تان ان شاء الله که همواره در شمار رهرو صادق امام و شهدا باشیم. سال تحصیلی جدید را نیز به جامعه دانشگاهیان و دانش آموزان تبریک می‌گویم.

من اسدالله جعفری در سال 1351 در شیراز متولد شدم و تحصیلات آغازین را در همان شیراز گذراندم و سال 1370 دوره‌ی کارشناسی خود را در دانشگاه پیام نور شیراز در رشته‌ی زبان و ادبیات فارسی آغاز و پس از پایان این دوره در سال 1375در همان سال تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه شهید باهنر کرمان ادامه دادم، در دانشگاه شهید باهنر مثل دوره‌ی کارشناسی تمام همّ و غم به طور طبیعی درس بود. اوایل دوره لیسانس جزء انجمن‌های اسلامی و در دوره ارشد با کانون قرآن همکاری داشتم.

تا سال 78 ارشدم طول کشید و سال 79 به استخدام دانشگاه پیام نور به عنوان عضو هیأت علمی در آمدم و تا به حال جزء هیأت علمی دانشگاه پیام نور هستم.

سال 81 برای دکترا به همان دانشگاه باهنر کرمان اعزام شدم و سال 87 پس از پایان دکترا همکاری مجدد با دانشگاه پیام نور و کم کم وارد حوزه‌های مدیریتی دانشگاه پیام نور جهرم شدم. مدت کوتاهی به عنوان سرپرست مرکز جهرم و به مدت سه سال معاون آموزشی مرکز جهرم بودم. تا در اردیبهشتی که گذشت به مرکز کازرون فرا خوانده شدم برای خدمت رسانی به عزیزان خوب مرکز کازرون.

به نظر شما فلسفه تأسیس دانشگاه پیام نور چیست؟

دانشگاه پیام نور دانشگاه جدیدی نیست قبل از انقلاب نیز این دانشگاه بود ولی به این نام و عنوان، دانشگاه ابوریحان، دانشگاه علامه طباطبایی و به نوعی با سپاه دانش ارتباط داشت تا این‌که در زمان پیروزی انقلاب اسلامی این دانشگاه با عنوان دانشگاه پیام نور تغییر نام داد.

این دانشگاه سیستم آموزشش باز است، تا قبل انقلاب و حتی بعد نیز دانشگاه نوپایی بود. امکانات تا حدی که الان مشاهده می‌شود اصلاً نبود. در سال 70 که من دانشجو پیام نور شدم واقعاً در حد یک کتاب بود و دیدن استاد و از ساختمان و امکانات آموزشی با این قوّت که الان می‌بینیم نبود.

نمی‌توانیم بگوییم فلسفه‌ی تأسیس دانشگاه چیست. دانشگاه‌ها همه رسالت‌شان آموزش و پرورش است، ادامه همان آموزش و پرورشی که اداره‌ی آموزش و پرورش از طریق مدارس دارد، این ادامه‌ی همان است. دانشگاه پیام نور یکی از دانشگاه‌هاست که به صورت آموزش باز است و تفاوت این است که به صورت آموزش سنتی نیست و دانشجو به شیوه‌ی خودمحوری آموزش می‌بیند.

به نظر شما دانشگاه پیام نور در حال فاصله گیری از آموزش باز و نزدیک شدن به آموزش سنتی است؟

آموزش هنوز آموزش باز است، اتفاقاً ما سال 70 که درس می‌خواندیم اساتید را بیشتر از امروز می‌دیدیم. همین به این معنا نیست که دانشگاه قرار است به سمت تبدیل شدن به دانشگاه سنتی پیش می‌رود یا می‌شود به دانشگاه سنتی تبدیل شود؟نه؟!

در واقع این دانشگاه سیستم آموزش باز دارد و برای مشاوره و رفع اشکال دانشجویان شاید به ظاهر مثل ایجاد ساختمان، ظاهر شدن هیأت علمی و دانشجویان، شاید کمی شبیه دانشگاه سنتی باشد ولی در دانشگاه پیام نور این اتفاق نخواهد افتاد. دانشگاه پیام نور تفاوت اساسی با دیگر دانشگاه‌ها دارد. یکی این‌که تعداد کلاس‌ها خیلی کم و پایه و اساس ما بر آموزش نرم‌افزاری و کتاب است و کمتر استاد دیده می‌شود و تفاوت اساسی در دانشگاه پیام نور اجباری برای حضور دانشجو وجود ندارد و میان ترم نیز اجباری نیست. این فبیل کاملاً مشخص است که سیستم با دیگر دانشگاه‌ها متفاوت است.

نظر شما در مورد سیستم آموزشی دانشگاه پیام نور چیست؟

سیستم آموزشی دانشگاه در واقع آموزش از راه دور یا می‌شود گفت نیمه حضوری است. دانشجو بسته به واحد‌های اخذ شده کمتر از دانشگاه‌های سنتی در کلاس‌ها حضور می‌یابد و کلاس‌ها اسمش، کلاس‌های رفع اشکال گروهی می‌باشد و اگر دانشجو احساس کرد به رفع اشکال فردی هم نیاز دارد، هیأت علمی دانشگاه در محل اتاقشان در ساعات مشخص حضور دارند و دانشجویان می‌توانند مراجعه و رفع اشکال کنند. سیستم، سیستم آموزشی بسته نیست و باز است و براساس مواد آموزشی، کتاب، لوح فشرده، اینترنت و حتی شبکه‌های تلویزیونی که اگر حضورتان باشد، شبکه آموزش و نیز شبکه‌ی 4، بعضاً برخی کلاس‌های پیام نور را نمایش می‌داد.

چه برنامه‌ای در حوزه ی جذب اساتید و هیأت علمی دارید؟

جذب اساتید به طور کلی در دانشگاه پیام نور دو قسمت دارد یکی جذب هیأت علمی، استادی که استخدام می‌شود و نیز دیگری استاد مدعو استادی که با دعوت مرکز می‌آید و تدریس می‌کند. استادی که جز هیأت علمی است در واقع با جذب این استاد ارتباطی نداریم و فقط ما اعلام نیاز می‌کنیم به استان، که ما در فلان رشته و مقطع، ارشد یا دکترا نیاز به استاد داریم و استان فارس به سازمان مرکزی اعلام و سازمان مرکزی نیز به وزارت علوم و وزارت علوم در سایت جذب خودش اعلام می‌کند و علاقه‌مندانی که شامل این موضوع می‌شوند و مشمول مقررات، طی گزینش‌های خاص، جز هیأت علمی قرار می‌گیرند.

در دانشگاه پیام نور تعداد اساتید نسبت به تعداد دانشجویان به حد مطلوب نرسیده است و هنوز استخدام در رشته‌هایی که مورد نیاز است صورت می‌گیرد و ما تقاضا داده‌ایم انشاالله که برایمان استاد بیاید و به هر حال محدودیت هم است در گرفتن استاد، ولی روند خوبی طی می‌کند و اما استاد مدعو که از طرف مرکز دعوت می‌شود که چند واحد درس بدهند و به صورت حق التدریس هستند. تا پایان سال 91 این طور بود که داوطلب استاد به مراکز مراجع می‌کرد و پس بررسی و اعلام به استان و مصاحبه به مراکز وارد و مشغول تدریس می‌شدند. از سال 92جذب استاد مدعو به وسیله استان فارس است به این صورت که متقاضیان به سایت پیام نور استان مراجعه و در بخش جذب اساتید مدعو ثبت نام می‌کنند و فقط از ما مراکز می‌پرسند در چه رشته‌ای به چند استاد مدعو نیاز دارید.

آیا بومی بودن استاد مد نظر نیست؟

در بحث هیأت علمی تا حدی ممکن است که اساتید غیر بومی باشد اما در جذب استاد مدعو اولویت با اساتید بومی می‌باشد.

به عنوان ریاست دانشگاه پیام نور کازرون مهم‌ترین هدف و دل مشغولی شما چیست؟ قله نگاه شما کجاست؟

این دانشگاه رؤسای قبلی را پشت سر گذاشته و انصافاً در دوره‌های گذشته پیشرفت بسیار خوبی داشته است ما خوشبختانه جزء مراکز موفق دانشگاه‌های پیام نور می‌باشیم و در اینجا از رؤسای قبلی این مرکز تشکر می‌کنم. اما آنچه امروز دغدغه محسوب می‌شود وضعیت علمی دانشگاه است نسبت دانشجو به استاد، نسبت ناهماهنگی است. ما باید با 3000 دانشجو در 23رشته حداقل 13هیأت علمی داشته باشیم ولی اینجا ما فقط 7 هیأت علمی داریم و نیز توجه به کیفی سازی علمی که لازمه این است که هیأت علمی و رشته‌های مفید جذب شود و این جزء دغدغه‌هاست و انصافاً کار سختی است.

مثلاً ما در رشته شیمی استاد داشتیم و رشته‌ی شیمی در مرکز نبود و امسال رشته‌ی شیمی به رشته‌های این مرکز اضافه شد.

افق نهایی من برای این دانشگاه با توجه به اینکه تا حدی پیشرفت فیزیکی‌اش را کرده است و پیشرفت عمرانی دانشگاه به طور طبیعی پیش می‌رود و وقتی من آمدم یک کار عمرانی، همان سالن ورزشی در دست اجرا بود که آن را تسریع بخشیدم و دو، سه کار عمرانی را به جریان انداختم و طبیعتاً هر رئیسی کار‌های عمرانی را انجام می‌دهد اما دغدغه اصلی بحث علمی است و دانشگاه از این به بعد باید به کیفی‌سازی و علمی شدن گام بردارد و نیز اعتلای فرهنگی که همیشه مد نظر ما بوده است.

با توجه به اینکه رشته شیمی کاریردی در دانشگاه آزاد در حال جذب دانشجو می‌باشد آیا بهتر نبود رشته‌ی مورد نیاز دیگری به مجموعه رشته‌ها دانشگاه پیام نور افزوده شود؟

با توجه به این‌که در حال حاضر فقط رشته شیمی افزوده شده و گرایشی برای آن وارد نشده است گرایشی برای این رشته انتخاب می‌کنیم که در شهرستان نباشد.

امسال در این رشته جذب دانشجو صورت گرفته است؟

بله، جذب دانشجو در این رشته نیز بد نبوده است، این مزیت دارد که در این رشته برای کارشناسی ارشد اقدام کنیم.

با توجه به این‌که در سال 91 این مرکز 3600 دانشجو داشته و امسال 2800، پس این مرکز ریزش دانشجو داشته است؟

معمولاً در طی یکی دو سال اخیر جذب کمتر از خروجی بوده و تلاش دانشگاه بر این است که دانشجو زیاد نماند تا آنجایی که توانایی دارد واحد‌ها گذرانده و فارغ التحصیل شوند و جذب به آن شدت صورت نگرفته است که این اتفاق در دیگر دانشگاه‌ها نیز افتاده است. این مشکل در برخی از رشته‌های علوم انسانی است یکی از برنامه‌هایمان رفتن به سمت رشته‌هایی است که در شهرستان نیاز بیشتری به این رشته‌ها احساس می‌شود. مثلاً ما در شهرستان کازرون در رشته‌های مهندسی کمتر فارغ التحصیل داریم به طوری که همین الان در برخی رشته‌های مهندسی نیازمند استاد مدعو می‌باشیم و اصلاً استاد نیست و مراجعه کننده ندارد و این بدین معنی است که ما باید برای آوردن چنین رشته‌هایی اقدام کنیم، تا کازرون نیز از این لحاظ غنی و تعداد دانشجویان نیز افزایش یابد.

کازرون را قبل از اینکه به این شهر بیایید چگونه می‌دیدید و الان چگونه؟ آیا شناختی روی این شهرستان داشتید؟

در حقیقت خیلی نمی‌شناختم، فقط پدرخانم من کازرونی بوده و این وجهه اتصال من به کازرون بوده است. اما زیاد با کازرون ارتباطی نداشتیم چون خانواده‌ی همسرم از سال‌ها پیش شیراز بودند. اما در شیراز برخی از همکلاسی‌هایم کازرونی بودند. همیشه دیدگاه خوبی نسبت به کازرون داشتم چون جهرم بودم فکر می‌کردم کازرون چون کوچکتر از جهرم است، بنابراین باید قاعدتاً سطح توقع من از کازرون کمتر باشد ولی وقتی به اینجا آمدم دیدم این شهرستان هم از نظر مردم غنی و ارزشمند است و مردم بسیار با فرهنگ و متمدنی دارد و از نظر تاریخی نیز که گفتنی نیست. از لحاظ مذهبی نیز که شهر سلمان فارسی است و از نظر علمی عرض می‌کنم واقعاً فراتر از توقع من بود. این شهر هم دانشگاه دولتی و هم آزاد که جزء دانشگاه‌های قوی کشور محسوب می‌شود و دانشگاه دولتی هم در مقطع دکترا دانشجو می‌پذیرد و این نشان‌دهنده‌ی عمق سطح علمی این شهرستان است.

پیام نور آن هم الحمدالله جزء سه، چهار دانشگاه‌های برتر استان محسوب می‌شود. کازرون نسبت به آنچه که من فکر می‌کردم بهتر بود، البته تصور من خوب بود و خیلی خوب‌تر از تصور من بود.

وضعیت این مرکز با دیگر مراکز دانشگاه پیام نور در سطح استان و کشور چه طور قیاس می‌کنید؟

دانشگاه پیام نور استان فارس در سالی که گذشت و نیز امسال در حوزه‌های مختلف دانشگاه برتر کشور شناخته شد. این‌که استان فارس در کشور اول می‌شود به این معنا است که استان فارس در قله است و ما باید ببینیم که در مرکز کازرون در کجای استان قرار گرفته‌ایم. کازرون از لحاظ فرهنگی سوم استان محسوب می‌شود بعد از شیراز و فسا. از لحاظ علمی در شمار چهار تا مرکز اول استان است. در مجموعه در حوزه های مختلف در رتبه سوم، چهارم می‌چرخد. با توجه به این‌که استان فارس اول کشور است می‌توان نتیجه گرفت که جزء مراکز برتر دانشگاه پیام نور محسوب می‌شود.

کاستی‌های مرکز کازرون چیست؟

جاهایی که نیاز به رشد بیشتری دارند جنبه‌ی علمی مرکز است سطحمان،سطح مورد توقع بنده نیست و شاید از این جهت که من از دانشگاه مرکز جهرم آمدم و آنجا 25هیأت علمی داشت و الان در این مرکز با شش، هفت نفر بیشتر مواجه نیستم و نیز از لحاظ ساختار اداری باید نظم بهتری پیدا کند.

آیا شورای صنفی در این مرکز فعالیت می‌کند؟

در مرکز نمی‌توانیم داشته باشیم. شاید بتوان گفت که خیلی محدود است بین همکاران ولی در اصل شورای صنفی کلان ما استان است که همه اعضا جزء آن هستند و همان‌طور شورای صنفی که خود سازمان مرکزی برای همه‌ی اعضا ایجاد کرده است و از طریق اطلاع‌رسانی‌ها انجام می‌شود.

امکانات رفاهی این مرکز را در چه وضعیتی می‌بینید؟

امکانات رفاهی جز اولویت‌های اصلی ما محسوب می‌شود چه برای دانشجویان، چه برای پرسنل. هدف ما جلب رضایت اینان می‌باشد. با این‌که دانشگاه پیام نور تعهدی در قبال خوابگاه ندارد سعی بر این داشته‌ایم تا دانشجویان از این نظر تأمین کنیم و همچنین سرویس‌ها و نیز یک وعده غذای گرم به دانشجویان‌، البته این چیزی نیست و وظیفه‌ی ماست و طبیعتاً از این هم بهتر خواهد شد و از لحاظ اطلاعیه‌های اینترنتی‌، آموزشی و خدمت رسانی به دانشجویان چه مجازی و چه حضوری فعالیت می‌کنیم مثل مرکز مشاوره‌ای که راه انداختیم که جزء مرکز مشاوره‌های خوب استان می‌باشد. این چنین فعالیت‌ها که حقوق دانشجو محسوب می‌شود و برای دانشگاه واجب است، انجام خواهد شد. در حوزه‌ی تربیت بدنی سالن ورزشی در حال ساخت داریم که در آینده بسیار زود افتتاح خواهد شد که خود آسایش خیال را برای دانشجویان فراهم خواهد کرد. این سالن ورزشی بزرگترین سالن ورزشی شهرستان می‌باشد. فضای سبز دانشگاه را نیز ارتقا خواهیم داد.

رویکرد مدیریتی شما در زمینه‌ی فرهنگی چیست؟

این را شخصاً عرض می‌کنم اکثراً در رویارویی بامن، من را یک شخصیت فرهنگی می‌ببینند. من در دوره‌ی خدمتم همایش‌های فرهنگی برگزار کرده‌ام، جشنواره داشتم که دبیرش خودم بودم. همین الان جزء شورای فرهنگی استان فارس هستم. سال‌هاست جزء بسیج اساتید دانشگاه هستم و سعی می‌کنم فعالیتم را در این حوزه گسترش دهم. به حوزه‌های فرهنگی علاقه‌ی وافری دارم و به خدمت رسانی به دانشجو در این حوزه اعتقاد دارم.

معتقدم دانشجو با آموزش تنها به جایی نمی‌رسد و همواره باید پرورش در کنار آموزش باشد. گاهی باید پرورش زودتر از آموزش باشد. ما در فرهنگی رتبه‌ی سوم داشتیم و دوست دارم به رتبه اول برسیم و برای رسیدن به این رتبه هم تلاش می‌کنیم. الان شاهد برپایی نمایشگاه دفاع مقدس در سالن هستید که همزمان با ورود دانشجویان جدیدالورود به دانشگاه است. این نمایشگاه با معرفی کانون‌های مختلف و مشاوره برای این دانشجویان همراه است. اعتلای فرهنگی جزء برنامه‌ها و اولویت‌های اصلی من است.

صدای دانشجویان چگونه به شما می‌رسد، دانشجویان چگونه مشکلات خود را با شما مطرح می‌کنند؟

در اتاق من به روی همه‌ی دانشجویان باز است و خود من شخصیتم طوری است که دوست ندارم در اتاق بمانم‌، بین بچه‌ها می‌چرخم در حیاط، در سالن، نگاه روی دستشان می‌کنم ببینم چه کار می‌کنند. همیشه دوست داشتم این‌جوری باشد. چون خودمان دانشجو بودیم احساس می‌کردیم این‌گونه باشد خیلی نزدیک‌تریم به مسئولین، به همین خاطر این‌گونه عمل می‌کنم.

ضمن این‌که جلسات پرسش و پاسخ دانشجویی هم در نظر گرفته‌ایم که با همکاری همکاران و حضور مسئولین مرکز پیش بینی شده است. در ضمینه‌ی پاسخ به دانشجو وسواسم بالاست. اولویت اول دانشجو، بعد پرسنل و در آخر خودم هستم.

آیا دانشگاه پیام نور تعاملی با دیگر دانشگاه‌های شهرستان از جمله آزاد اسلامی‌، سلمان فارسی و علمی کاربردی دارد؟

چه در حوزه‌ی اساتید که مشترک‌اند و چه در حوزه‌های دیگر تعامل داریم. چند روز پیش بود که رؤسای دانشگاه‌های کازرون و نیز خشت و نودان در دفتر من در همین جا جمع شده بودیم و تعامل و تبادل نظر داشتیم. یکی از جلسات خوبی است که فرماندار محترم هر از چند گاهی برگزار می‌کند و نیز ما در حوزه‌ی خوابگاه دانشجویی با دانشگاه آزاد تفاهم‌نامه داریم و با دانشگاه‌ها در حوزه‌ی فرهنگی، علمی، پزوهشی تعامل و تبادل نظر داریم.

چه تازه‌هایی را از این دانشگاه خواهیم شنید؟

خبر تازه‌ای‌ که دو، سه ماه گذشته عنوان کردیم و آن هم آزمون بدون کاغذ برای اولین بار در کازرون بود. به این صورت که دانشجو برای امتحان پایان ترم جلوی سیستم می‌نشیند، ورودی سیستم آزمونش می‌آید و البته به صورت شبکه متصل است و این طور نیست که اینترنتی باشد و احتمال قطع شدن وجود داشته باشد و دانشجو با امکانات کافی در مدت زمان معین امتحان می‌دهد و با کلیک پایان آزمون، نمره‌اش روی صفحه‌ی مانیتور ظاهر می‌شود و نیز شاید برخی از کارهای عمرانی که باید انجام شود.

انتظارات رئیس دانشگاه پیام نور کازرون از مردم و مسئولین شهرستان چیست؟

همکاری،بهترین انتظار است.

آیا بی‌مهری هم از مردم و مسئولین در این مدت کوتاه دیده‌اید؟

خوشبختانه نه. من خیلی خوشحالم از این‌که مردم کازرون، مردم فهیمی هستند. من این‌جا بومی محسوب نمی‌شوم. تصورم بر این بود که به عنوان یک غیر بومی همکاری به سختی صورت گیرد. اما انصافاً هم مردم کازرون و هم همکاران و مسئولین کازرون بسیار دوستانه و همکارانه و صمیمانه با من رفتار کردند.

اول تشکر وپزه و صمیمانه داشته باشم از امام جمعه شهرستان که مثل یک برادر بزرگتر هر کاری داشته باشم همکاری می کنند و دریغ نمی‌ورزند و نیز از دفتر نماینده‌ی محترم شهرستان، از فرمادهی محترم سپاه و امیدوارم این نوع همکاری برای همه نقاط ایران الگو شود.

و سخن پایانی:

تشکر می کنم از همه‌ی مردم فهیم کازرون و سایت خبری شما که سایت جامع و ارزشمند و وزینی است و دوباره 5سالگی این سایت را قلباً وظیفه خودم می‌دانم که تبریک بگویم که این‌طور به روز در سطح شهرستان کار می‌کنید و امیدوارم در مدتی که در خدمت مردم کازرون هستم و این مسئولیت که بر عهده‌ی من است به خوبی انجام دهم و یادگار خوبی در دانشگاه پیام نور کازرون به جا بگذارم.


نویسنده: اسما بادپا
مطالب مرتبط :
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۵
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
1
1
بسیار عالی. آقای جعفری من یک کازرونی هستم . انصافا آقای عباسی زحمت و تلاش بسیار زیادی برای عمران و توسعه پیام نور کازرون انجام دادند. در حال حاضر اگر از نظر علمی و فرهنگی پیام نور کازرون جایگاه خوبی دارد باید قبول کرد که یکی از بسترها و زمینه هایش توسعه عمرانی این دانشگاه بوده که توانسته فضای خوبی را ایجاد کند. به عنوان یک شهروند کازرونی دلسوز توصیه این حقیر به شما ادامه فعالیت های عمرانی در دانشگاه است تا بتوان با فراهم کردن زمینه مناسب پیشرفت علمی دانشگاه هم شاهد باشیم . به طور قطع وقتی پردیس دانشگاه و محل کلاس های دانشگاه زیبا و درخور یک دانشگاه واقعی باشد، جذب علمی هم برای استاد و هم دانشجو هم بیشتر خواهد بود. لذا به هیچ عنوان پیشرفت عمرانی دانشگاه را که در زمان آقای عباسی خیلی خوب پیش می رفت متوقف نکنید و حتی دو چندان پیگیر مسائل عمرانی دانشگاه باشید.
به امید موفقیت شما که انشالله چند سال دیگر مانند آقای عباسی اقدامات سازنده تان در یادها باقی بماند. انشالله که مدیر نمونه استان و حتی کشور باشید. انشالله
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
2
2
سلام خسته نباشید.
بر چه استنادی گفتید کازرون کوچکتر از جهرم است؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۹
حالا فرض کن بزرگتر هست. اصلا کازرون از تهران هم بزرگتره خوب شد عمو جون!
قهرمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
0
2
سلام
با تبریک به آقای دکتر جعفری و آرزوی موفقیت روزافزون ایشان و دانشگاه پیام نور .
باید از بانیان و طراحان و زحمت کشان احداث و راه اندازی این دانشگاه تقدیر و تشکر کنیم کسانی که واقعا تلاش کردند تا دانشگاه به این جایگاه رسید
دکتر جمالزاده و دیگر دلسوزان که استارت این دانشگاه را با دست خالی اما فکری بلند زدند
و هرگز نباید زحمات آقایان عباسی و جاویدی را در توسعه و جایگاه علمی دانشگاه در سطح استان نادیده گرفت
برای این اسدالله هم آرزوی توفیق داریم
و برای کسانی که به فکر آبادانی و پیشرفت کازرون هستند بومی و غیر بومی هم نداره البته اگه بومی باشه که بهتره چون کازرون پر از دکترای متخصص و کاربلد و کاردرست و فهیم است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
3
2
هیچ کس مثل عباسی نمیشه.این رشته شیمی هم حتما زمان عباسی درخواست داده شده.چندسوال کار مفید شما بعد از عباسی چه بوده؟ خرج ایاب و ذهاب و خوردو خوراک شما چقدر است؟ درصمن دو روز در هفته هم کازرون نیستید.خدا به داد این دانشگاه برسه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
وای ی ی ی کشتی خودتو . هموطن عزیز مگه عباسی دانشگاه ارث پدرش بود که حرص رفتنش میخوری ؟ امروز یکی فردا دیگری پس فردا کسی دیگه ولی دیگه روی مدیریت خودت حساب نکن که امیدی نیست!میدونی که شناختمت!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
2
1
در زمان آقای عباسی مطابق گزارشی که به صورت مستند وبا حضور دکتر مظلومیان رئیس استان در روز تودیع ومعارفه میداد کازرون در زمینه فرهنگی ، اداری، آموزشی رتبه نخست استان را داشت حالا چه شده که در ریف سوم وچهارم است در زمینه کار عمرانی نیز تامین اعتبار وبرگزاری مناقصه سر درب و حصار مربوط به زمان آقای عباسی است شما لطف کنید بفرمائید بودجه جدید چقدر جذب نموده اید زیر تا حالات مایه اصلی مربوط به زمان ایشان بوده نه شما که میگوئید دو سه کار عمرانی دست گرفته ام البته برایتان آرزوی موفقیت دارم
دانشجو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
3
2
صد رحمت به زمان تولیت آقای عباسی عزیز.
جمعی از دانشجویان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
1
3
آقای دکتر جعفری واقعا مرد توانمند و پرکاری است و انصافا از روزی که آمده تحول عظیمی در دانشگاه شده است. خدا خیرتان بده که بدون هیچ چشمداشتی برای دانشگاه کار می کنید.
منصف
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
1
2
متاسفم کاش در نظرات بالا شاهد جانبداریهای کلیشه ای نمیبودیم. به هر حال هر رئیسی یک روز به آخر دوره اش می رسد. اگر رئیس قبل خوب بوده است خدا اجرش دهد این دلیل نمیشود که برای منافع شخصی دیگران را تخریب کنیم. برای رئیس جدید هم که ظاهرا نگاهی دانشگاهی دارد آرزوی موفقیت دارم.
دشمن دانا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
3
2
از ساىت محترم خواهشمندم واقعىات را منعکس کند .جناب جعفرى خودت مىدانى که دانشگاه را شما اداره نمى کنى .اما در مورد کارهاى فرهنگى حضرتعالى دو شاهکارى که که باعث شد همه ادم عالم به دانشگاه ما خندىدند ىکى گلباران قبور شهداى گرانقدر ىک هفته بعد از هفته دفاع مقدس ساعت 7 صبح روزىکشنبه و دىگر حضور در راهپىماىى ىوم الله13 ابان بعد از پاىان مراسم بود .در مورد چهره فرهنگى بودن همىن بسکه مشگ ان است که خود ببوىد نه انکه عطار بگوىد..بدبخت مردم کازرون که کى شده رىىس دانشگاش و چهره ى فرهنگىش.خدا به دادمون برسه
ناشناس
|
-
|
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
0
0
سلام همکار گرامی خسته نباشید ما سایت شما رو تو سایت خودمون لینک کردیم اگه امکانش هست شما هم سایت www.aftabedel.com را تو سایت خودتون لینک کنید . بازم ممنون
شاهوخبر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
0
0
با سلام و خدا قوت

سایت فوق العاده و بسیار جذابی دارید


لطفا برای تبادل اخبار و تصاویر سایت "شاهوخبر" که مربوط به اخبار شهرستان کامیاران از کردستان هست را لینک فرموده و به قسمت پیوندهای سایت خود بیفزائید.

البته قطعا سایت ما به اندازه ی سایت شما پیشرفته نیست ولی در هر حال خوشحال می شیم نظری هم به سایت ما بندازید و از نظرات سازنده ی خودتون ما رو بهره مند کنید


قبلا از حسن نظر و همکاری شما متشکریم

با سپاس فراوان

آدرس سایت شاهوخبر: http://shahokhabar.com/
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۶
0
0
اول واسه ما فرهنگ رو تعریف کن!!
فرهنگ غربی یا اسلامی؟
خیلی از دانشجوها میگن شما از ... چیزی نمیدونید
گلناز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۱
0
0
دکتر جعفری تنها ریاست دانشگاه پیام نور ... کسی که باعث شد تحولات زیادی تو دانشگاه ما بوجود بیاد و ما یکم به خودمون بیاییم .سخنرانی های شما همه با مفهوم و پرمعنیه . ماهمه ی دانشجوهای پیام نور کازرون به وجود شما توی دانشگامون افتخار میکنیم .ممنون که هستین
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبین محترم؛
۱) کازرون نما، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
۲) طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
۳) چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود، وضعیت انتشار نظر به اطلاع شما خواهد رسید.
۵) اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
مشاركت
آب و هوا و اوقات شرعی کازرون
آب و هوای   
آخرين بروز رساني:-/۰۶/۰۲
وضعيت:
سرعت باد:
رطوبت:%
°
كمينه: °   بیشینه: °
فردا
وضعيت:
كمينه:°
بیشینه:°
کازرون
۱۴۰۴/۰۳/۰۴
اذان صبح
۰۴:۳۳:۳۲
طلوع افتاب
۰۶:۰۵:۵۲
اذان ظهر
۱۳:۰۰:۴۸
غروب آفتاب
۱۹:۵۴:۴۹
اذان مغرب
۲۰:۱۲:۳۴