پایگاه خبری کازرون نیوز | kazeroonnema.ir

کد خبر: ۱۰۳۴۷
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۶
امام جمعه کازرون:
به گزارش هاشمی کشکولی خبرنگار کازرون‌نما؛ حجت‌الاسلام محمد خرسند در خطبه‌های نماز جمعه مهمترین موضوع در انتخابات پیش رو را خلق حماسه سیاسی مدنظر مقام معظّم رهبری در حضور گسترده در پای صندوق‌های رأی دانست

به گزارش هاشمی کشکولی خبرنگار کازرون‌نما؛ حجت‌الاسلام محمد خرسند در خطبه‌های نماز جمعه امروز کازرون ضمن گرامیداشت عید مبعث رسول خدا حضرت محمدبن عبدالله (ص) در سخنانی اظهار داشت: مهمترین موضوع در انتخابات پیش رو خلق حماسه سیاسی مد نظر مقام معظّم رهبری در حضور گسترده در پای صندوق‌های رأی بوده که در این راستا برای تحقق این امر تمام اقشار جامعه باید تلاش کنند.

وی افزود: دشمن بیکار ننشسته و با به کارگیری تمام بوق‌های تبلیغاتی و رسانه‌ای خود تلاش دارد انتخابات را که بنا به فرموده مقام معظّم رهبری یک فرصت بوده را به تهدید مبدل کند.

امام جمعه کازرون گفت: مردم در طول 34 سال انقلاب نشان داده‌اند با وجود برخی مشکلات اقتصادی و ناراحتی از عملکرد بعضی مسئولان، دست از انقلاب نکشیده و همیشه در صحنه دفاع از انقلاب حاضر شده‌اند.

خرسند تصریح کرد: حضور در پای صندوق‌های رأی بر هر مسلمان و ایرانی دلسوز مملکت یک تکلیف است که در این راستا برای ناامید کردن دشمنان باید حضور چشمگیری در انتخابات داشته باشد.

این مسئول انتخابات را نوعی مظهر مردم‌باوری توصیف کرد و ابراز داشت: مردم در انتخابات سرنوشت خود و کشور را رقم می‌زنند و با رأی مستقیم خود رئیس جمهور، نمایندگان مجلس و اعضای شوراهای اسلامی شهرها و روستاها را انتخاب می‌کنند.

خطیب نماز جمعه کازرون ادامه داد: هر ایرانی به اندازه هر رأی خود در سرنوشت کشور دخالت مستقیم دارد که این خود نوعی خودباوری به مردم است.

خرسند اضافه کرد: دشمنان با تبلیغات خود انتخابات را به‌نوعی مهندسی شده تلقی می‌کنند و سعی در فریب مردم دارند تا از حضور آنان در پای صندوق‌های رأی بکاهند.

وی افزود: امروزه جمهوری اسلامی افتخار دارد که آزادترین انتخابات را در دنیا برگزار می‌کند و این کمال بی‌انصافی بوده که عده‌ای آن را مهندسی شده نام‌گذاری می‌کنند.

این مسئول خاطرنشان کرد: در آمریکا غیر از دو نامزد حزب معروف کسی دیگر حق بهرمندی از امکانات رسانه ملی را ندارد در صورتی که در جمهوری اسلامی تمام نامزدها در فضایی برابر و امکانات مساوی می‌توانند از رسانه ملی برخوردار شوند.

خرسند در بخش دیگر سخنان خود از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی خواست از شعارهای توخالی و وعده‌های ناشدنی، حاشیه‌سازی و حاشیه‌پردازی بپرهیزند.

نماینده ولی فقیه در کازرون از مردم در خواست کرد به نامزدی که در خط رهبری بوده و اهل افراط و تفریط نباشد رأی دهند.

وی در پایان انتخاب اعضای اصلح در انتخابات شوراها را مهم دانست و خاطرنشان کرد: کسانی هزینه بسیار کرده و تک رأی دادن را تبلیغ می‌کنند، قصد خدمت و نوکری مردم را در سر ندارند.


نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
دنبال جواب
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۸
0
3
همه چیز درست خب حاجی جان یا هر کس دیگری که این نظر را می خوانید آیا امام جمعه یک شهرستان می تواند بصورت علنی از یک کاندیدای خاص طرفداری نماید ؟ چرا ؟آیا در صورت عدم موفقیت آن کاندیدای خاص تبعاتی متوجه شهرستان نمی شود ؟
خیاط نودان
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۰
0
0
ائمه جمعه محترم گفتمان حضرت امام (ره) منویات مقام عظمای ولایت و رهبری و گفتمان عشق و خدمت به نظام مقدس و مردم عزیز این کشور و مقابله با طوطئه های شوم دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی و مردم مسلمان ایران و به بر افروختن چراغ بصیرت و هدایت اشاره دارند و به تکلیف شرعی و دینی عمل میکنند و تجربه نشان داده است مطالبی که در خطبه ها توسط ائمه جمعه اعلام میگردد ، در آینده نزدیک به حقیقت می پیوندد بخصوص در مورد طوطئه های دشمنان داخلی و خارجی و مسیری که بعضی افراد به دلیل نداشتن اشراف بر موضوع و فقدان بصیرت و شایع پراکنی دشمن ، طی مینمایند . پس خارج از هر بحث سیاسی و یا جناحی بایستی به دنبال حقیقت باشیم و این حقیقت زیر چتر ولایت تحقق می یابد . که در نهایت موجب سربلندی و عزت نظام مقدس و ملت ایران است .
قطره
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۰
0
0
جناب حجت الاسلام والمسلمین خرسند:
آیا خواباندن تب اقتصادی در 100 روز وعده توخالی و غیر اجرایی نیست؟
می دانیم ساختن سخته اما ویرانی آسان.
حال ویرانی که طی مدتی بیش از یک سال بر عرصه اقتصاد عارض شده در 100 روز، می تواند "بهبود" می یابد؟
اگر به حرف خود عامل هستید چرا از کاندیدایی که چنین وعده غیر کارشناسی بر سر زبان دارد حمایت می کنید؟
"فاین تذهبون" ؟!
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبین محترم؛
۱) کازرون نما، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
۲) طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
۳) چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود، وضعیت انتشار نظر به اطلاع شما خواهد رسید.
۵) اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
مشاركت
آب و هوا و اوقات شرعی کازرون
آب و هوای   
آخرين بروز رساني:-/۰۶/۰۲
وضعيت:
سرعت باد:
رطوبت:%
°
كمينه: °   بیشینه: °
فردا
وضعيت:
كمينه:°
بیشینه:°
کازرون
۱۴۰۴/۰۶/۱۰
اذان صبح
۰۵:۱۸:۱۸
طلوع افتاب
۰۶:۴۰:۲۴
اذان ظهر
۱۳:۰۴:۰۰
غروب آفتاب
۱۹:۲۵:۵۶
اذان مغرب
۱۹:۴۲:۱۰