پایگاه خبری کازرون نیوز | kazeroonnema.ir

به‌روز شده در: ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۷
کد خبر: ۹۱۴۲
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۰:۵۶
در ضيافت افطاري آموزش و پرورش کوهمره نودان
به گزارش دهدارزاده خبرنگار کازرون نما، رئيس آموزش و پرورش کوهمره نودان گفت: اين اداره در شب گذشته ميزبان 1 هزار و 300 نفر از فرهنگيان و خانواده آنان در ضيافت افطاري بود.عزت اله پرنگ افزود : ماه رمضان ماه خداوند، ماه نزول قرآن و از شريف‌ترين ماه‌هاي سال است. در اين ماه درهاي آسمان و بهشت گشوده و درهاي جهنم بسته مي‌شود،

به گزارش دهدارزاده خبرنگار کازرون نما، رئيس آموزش و پرورش کوهمره نودان گفت: اين اداره در شب گذشته ميزبان 1 هزار و 300 نفر از فرهنگيان و خانواده آنان در ضيافت افطاري بود.

عزت اله پرنگ افزود : ماه رمضان ماه خداوند، ماه نزول قرآن و از شريف‌ترين ماه‌هاي سال است. در اين ماه درهاي آسمان و بهشت گشوده و درهاي جهنم بسته مي‌شود،

وي اظهار داشت : مراسم ضيافت افطاري فرهنگيان منطقه ي کوهمره نودان در راستاي تکريم مقام و منزلت معلم و فرهنگيان جايگاه اين عزيزان برگزار شد.

پرنگ درادامه هدف از برگزاري چنين مراسمي را تکريم همکاران ،همدلي و صميميت بيشتر در بين فرهنگيان عنوان کرد و گفت : چنين فضاها و برنامه هاي معنوي باعث افزايش روحيه و ايجاد انگيزه بيشتر براي پيشبرد بهتر کارها در بين همکاران مي شود .

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبین محترم؛
۱) کازرون نما، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
۲) طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
۳) چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود، وضعیت انتشار نظر به اطلاع شما خواهد رسید.
۵) اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
مشاركت
آب و هوا و اوقات شرعی کازرون
آب و هوای   
آخرين بروز رساني:-/۰۶/۰۲
وضعيت:
سرعت باد:
رطوبت:%
°
كمينه: °   بیشینه: °
فردا
وضعيت:
كمينه:°
بیشینه:°
کازرون
۱۴۰۴/۰۵/۲۷
اذان صبح
۰۵:۰۷:۴۵
طلوع افتاب
۰۶:۳۲:۴۳
اذان ظهر
۱۳:۰۷:۴۹
غروب آفتاب
۱۹:۴۱:۱۷
اذان مغرب
۱۹:۵۷:۵۴