|
به گزارش خبرنگار کازرون نما، جمعی از مسولین بسیج دانشجویی و هیئت های مذهبی دانشگاه آزاد کازرون به مناسبت سال جدید تحصیلی با امام جمعه محترم کازرون دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار صمیمی ابتدا نمایندگان تشکلهای دانشجویی با ابراز امیدواری و خرسندی از تغییر رییس دانشگاه، پیرامون مسائل مختلف فرهنگی و صنفی دانشگاه به بیان نظرات خویش پرداختند.
امام جمعه کازرون در این جلسه با اشاره به بهبود وضعیت مدیریتی دانشگاه از دانشجویان خواست نسبت به رفع مشکلات به مسئولان جدید مهلت مناسب دهند.
ایشان در ادامه سخنان خویش با اشاره به اینکه اسلامی شدن دانشگاه به برگزاری مراسم مذهبی و نمازجماعت و حفظ حریم های شرعی ختم نمی شود، گفتند: اسلامی شدن دانشگاهها به این معنا است که محتوای دانشگاه ها اسلامی شود، متون کتابها اسلامی شود و استاد و دانشجو کعبه آمال خویش را غرب نداند.