به گزارش خبرنگار سرویس مجلس «تابناك»؛ لاريجاني ضمن بحث از وعده خداوند در باره حكومت صالحان در روی زمین، انقلاب اسلامی را مصداق این آیه قرانی « و نريد ان نمن علي الذين استضعفوا في الارض و نجعلهم الائمه و نجعلهم الوارثين» دانست و به بحث در این باره ادامه داد. در اين زمان جوانی برخاسته و با اعتراض به لاریجانی شروع به صحبت كرد و نظم جلسه را برهم زد.
در این هنگام جمعیت با شعار مرگ بر ضد ولايت فقيه ، سعي در مقابله با این فرد داشتند ، اما لاریجانی از مردم خواست آرام باشند و گفت: «این افتخار جمهوری اسلامی است كه اگر كسی اعتراض به مسوولی دارد بتواند در حضور خودش بیان كند ، حتي اگر آن فرد يكي از مقامات عالي نظام باشد و اين يكي از دستاوردهاي انقلاب است».
فرد معترض كه تلاش كرد با شعار دادن دیگران را جذب كند، همزمان با اعتراض مردم ساكت شد.
لاریجانی از وی خواست بنشیند و پاسخ سوال خود را بشنود. اما او گفت كه من حاضر نيستم در اين جلسه حضور داشته باشم و از سایت ها جواب شما را خواهم خواند.
از ديگر حاشيه هاي اين جلسه استقبال گرم قمي ها و مشايعت لاريجاني توسط مردم تا هنگام سوار شدن به خودرو بود. تعدادي از مردم نيز در اين ميان از لاريجاني به سبب پيگيري احداث فرودگاه قم ، احداث جاده كمربندي قم ، احداث مونوريل و توجه به توسعه و عمرامن ومسائل زير بنايي قم تقدير و تشكر كردند.
رئيس مجلس نيز در پاسخ به مردم اين اقدامات را حاصل همكاري و تلاش تمامي دستگاههاي اجرايي استان دانست و از زحمات استانداري ، شوراي شهر و شهرداري قم تقدير و تشكر كرد.
گفتنی است در ماههاي اخير باها در شهر قم شبنامه هایی علیه علی لاریجانی از سوی افراطیون منتشر شده است كه نشان دهنده هجمه سازماندهي شده و هدايت شده بودن اين جريانات و تحركات در جهت تخريب رئيس مجلس است.
رئیس مجلس در اين جلسه همچنين با یادآوری اتفاقات فتنه سال گذشته و موضع گیری های فراوان در برابر فتنه افزود: امروز در کشور کسانی که سخنان لیبرالی بیان می کنند میخواهند خود را طور دیگری در اذهان عمومی جا بدهند. ما از روز اول بعد از انتخابات همه مردم را به تبعیت از قانون دعوت کردیم. اختلاف افکنی ها خلاف مسیر انقلاب است.
لاریجانی با یادآوری مسائل کنونی کشور گفت: متاسفانه شرایط کشور طوری شده است که در موضوعات مختلف افراد مسائل متفاوتی را مطرح می کنند که این مسائل صحت ندارند. اخباری که در سایت ها مبنی بر تبریک گفتن من به آقای موسوی منتشر شد اصلا صحت ندارد و من بارها آن را تکذیب کرده ام. اما عده ای اصرار به گفتن این موضوع دارند.
لاریجانی همچنين با اشاره به هدف کلی از به وجود آمدن تشخیص مصلحت نظام گفت: برای جلوگیری از ورود کشور به بن بست این نهاد به وجود آمد که اگر مشکلی در مجلس به وجود آمد به این نهاد برود و در آنجا بررسی شود. با توجه به اصول قانون اساسی اگر موضوعی مورد تایید مجلس بود ولی شورای نگهبان آن را قبول نکرد، مجمع تشخیص مصلحت نظام تصمیم نهایی درباره این موضوع را بگیرد. مقام معظم رهبری چندی پیش دستور به بررسی و برطرف کردن مشکلات بانک مرکزی به عنوان یک معضل را دادند و در جلسه این مجمع، آقای رضایی، آقای ولایتی و بنده به گزارش نظرات مقام معظم رهبری پرداخته و همه اعضا به تصویب این نظرات رای دادند.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اجتناب سران کشور از سخن گفتن تخریبی درباره یکدیگر اظهار داشت: ما درباره سخن گفتن درباره یکدیگر معذور بوده و عذر شرعی داریم اما عده ای اصرار به تخریب افراد دارند که این موضوع به صلاح کشور نیست.
نكته قابل توجه در مورد اين بخش از سخنان لاريجاني اينكه وي در آغاز بحث در مورد جلسه مورد اشاره مجمع تشخيص ، چندين بار عبارت «اشهد بالله» را ذكر كرد و سپس سخنانش را ادامه داد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با یادآوری تصویب قانون دانشگاه آزاد افزود: در این قضیه به مجلس اختیار قانونی داده شد و مجلس این اختیار را قبول و در مجلس به رای گذاشت و نمایندگان به تصویب آن رای دادند و مجلس هم این قانون را تصویب کرد.
لاریجانی با بیان وظایف نمایندگان مردم در مجلس تصریح کرد: نمایندگان باید در مجلس درباره مسائل مختلف بحث کنند تا متوجه شوند کدام موضوع به مصلحت کشور است. ممکن است در موضوعی بین دولت و مجلس اختلافی بوجود آید، اما ما نباید با هو کردن فضا را تغییر دهیم.
وی با اشاره به پایبندی نمایندگان بر قسم خود اظهار داشت: نمایندگان مسائل کشور را رعایت می کنند.
لاریجانی با یادآور شدن بیانات حضرت امام(ره) مبنی بر این که در موضع گیری ها باید اصول اسلامی رعایت شود افزود: همه باید برای خارج نشدن از سیاست نه شرقی، نه غربی تلاش کنند. در کشور باید آزادی و افکار متفاوت وجود داشته باشد. افراد باید از ستم کردن به یکدیگر دوری کنند و باید در خصوص اسلام، ولایت و راه روحانیت را حفظ کنند که در غیر این صورت با توجه به راه امام باید با شمشیر عدالت رفتار کرد.
وی با اشاره به بالندگی جامعه متاثر از انتقاد سازنده گفت: ما نباید به تخریب یکدیگر بپردازیم و باید راه امام(ره) را ادامه دهیم و اگر کسی از این راه تخطی کرد با وی برخورد شود.
رئیس مجلس درباره تصویب قوانین در مجلس گفت: اگر همیشه نظر دولت در مجلس تصویب شود دیگر نیازی به وجود مجلس نیست. مجلس در راس امور کشور است و نباید فضایی ایجاد شود که نمایندگان نتوانند سخن بگویند. کسانی که در نظام به فکر مصلحت خود باشند و در فکر حذف دیگران باشند به اسلام لطمه می زنند.
وی در ادامه با اشاره به افشاگری های اخیر افراد در رسانه های خبری تصریح کرد: این موضوع خلاف راه امام(ره) است. نمایندگان مردم در مجلس موضوعاتی که به صلاح کشور است را بررسی می کنند. نباید وقتی نمایندگان نظر مخالفی می دهند توپخانه سیاسی بر آنها آوار شود. جریاناتی در کشور وجود دارد که می خواهند نهادهای کشور را تخریب کنند.
لاریجانی با یادآوری راهکار های حضرت امام(ره) برای انقلاب اسلامی، یکی از آنها را ایجاد نهاد های مهم برای استواری نظام به روی این نهادها برشمرد.
وی افزود: اگر کسی با شخصی اختلاف دارد به جای برخورد با نهاد، با خود شخص برخورد کند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشرفت های کشور بعد انقلاب اسلامی تصریح کرد: قبل از پیروزی اتقلاب اسلامی ، ایران تنها کشور کمک کننده به اسرائیل بود و وابستگی اقتصادی به دیگر کشور ها داشتیم، اما امروز به رشد و بالندگی رسیده ایم و در تمام نقاط کشور برای آبادانی تلاش می کنیم که این موضوع همان عدالت خواهی حضرت امام(ره) است.
لاریجانی با تاکید بر گذشت از برخی اشتباهات برای رسیدن به هدف کشور تصریح کرد: باید با شناخت صحیح راه اسلام، دشمنان را به درستی تشخیص دهیم و با توجه به بیانات حضرت امام(ره) در راه سعادت کشور گام برداریم.
وی با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم (ص) افزود: آنچه در عالم ارزش دارد در زیر بار جهاد و شمشیر است و با شمشیر می شود به شهادت رسید. خداوند برای مسلمانان غایت بزرگی در نظر گرفته و آن حکومت صالحان در زمین است. همه مسلمانان موظفند برای حاکمیت صالحان در زمین راه خود را از کافران جدا و در این راه یکسره مبارزه داشته باشند.
لاریجانی گفت: بعد از سفرهایی که به کشور عراق داشتم، در زمان اشغال عراق، رفتارهای سربازان آمریکایی را که به ستون حرکت می کردند را دیدم که از سایه خود نیز می ترسیدند؛ جهاد برای آمریکایی ها معنی ندارد و ممکن است نیروهای خود را برای اشغال به سرزمین های دیگر بفرستند، اما آنها اهل شهادت نیستند چرا که قاموس آن ها این ارزش را ندارد. بر اساس آمار رسمی بیش از یک میلیون نفر در حمله آمریکا به عراق کشته و مجروح شدند که این موضوع نشان دهنده عدم محاسبه گری آنها بوده است. مردم آمریکا حاضر به جنگ برای کشور آمریکا نبودند چراکه در آرمان های آنها جهاد جایی ندارد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اتفاقات اخیر در کشور های منطقه افزود: امروز دنیای اسلام چشم به جمهوری اسلامی ایران دوخته است و باید به گونه ای رفتار کنیم که کسی احساس رخنه در ما را نکند. امروز کشور ما نیازمند وحدت است. نگاه مردم فرهیخته مصر که نمی خواهد زیر بار دیکتاتور برود به دموکراسی اجرایی در ایران و چگونگی عملکرد آن است.