پایگاه خبری کازرون نیوز | kazeroonnema.ir

کد خبر: ۴۷۷۵
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۸۹ - ۲۳:۱۳
نماينده مردم كازرون در مجلس:
وي حضور روح‌الله احمدزاده استاندار فارس را در اين استان يك غنيمت شمرد و اضافه كرد: تمام انديشه‌ها و افكار استاندار فارس در راستاي ترويج فرهنگ مهدويت است. اين مقام مسئول در خاتمه بيان داشت: محوريت كارها در امور فرهنگي بايد روحانيت و حوزه‌هاي علميه باشد.

نماينده مردم كازرون در مجلس مهندسي فرهنگي را نياز ضروري جامعه امروز دانست و گفت: با توجه به تغيير استراتژي دشمن، ما نيز بايد نقشه راه را داشته باشيم.

به گزارش اشرفی خبرنگار كازرون نما، غلامرضا دهقان‌ناصرآبادي عصر امروز در همايش بين‌المللي «امير مهر» با تبريك عيد شعبان اظهار داشت: امت اسلامي هيچ‌گاه خالي از حجت باقي نمي‌ماند و در زمان غيبت بر اساس آيات قران و احاديث جامعه مسلمانان به دست ولي فقيه اداره مي‌شود.

وي نقش ولايت مطلقه فقيه را در طول تاريخ 30 ساله انقلاب اسلامي موثر دانست و افزود: در موقعيت بسيار حساس كه كشتي جامعه اسلامي در اقيانوس پرتلاطم جهان امروز در حركت است دست امام زمان توسط ولايت فقيه به كمك جامعه اسلامي مي‌شتابد.

دهقان‌ناصرآبادي با اشاره به نقش مقام معظم رهبري در جامعه اضافه كرد: معظم‌له در زمان‌هاي مختلفي كه جامعه اسلامي در خطر جدي قرار گرفتند به كمك ملت و امت اسلامي رسيدند.

وي بيان داشت: مقام معظم رهبري با تدبير حكيمانه و انديشمندانه خود امت اسلام را هدايت مي‌كنند كه اين مهم نشان‌دهنده نقش موثر ولايت فقيه است.

دهقان‌ناصرآبادي با بيان اينكه دشمنان غافل ننشسته‌اند و به جنگ نرم روي آورده‌اند خاطرنشان كرد: آنها در مقابل ترويج فرهنگ مهدويت قد علم كرده‌اند و با بودجه‌هاي كلان و تمام توان خود به ميدان آمده‌اند.

نماينده مردم كازرون در مجلس شوراي اسلامي مهندسي فرهنگي را نياز ضروري جامعه امروز دانست و افزود: با توجه به تغيير استراتژي دشمن، ما نيز بايد نقشه راه را داشته باشيم.

دهقان‌ناصرآبادي ابراز داشت: دولت دهم در راستاي فرمايشات مقام معظم رهبري و براي مقابله با تهاجم فرهنگي، سياست‌هاي خود را به كار گرفت و در لايحه بودجه بيشترين سهم را به امور فرهنگي داد.

وي حضور روح‌الله احمدزاده استاندار فارس را در اين استان يك غنيمت شمرد و اضافه كرد: تمام انديشه‌ها و افكار استاندار فارس در راستاي ترويج فرهنگ مهدويت است.

اين مقام مسئول در خاتمه بيان داشت: محوريت كارها در امور فرهنگي بايد روحانيت و حوزه‌هاي علميه باشد.
 
 

 

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
یک مرد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۲۴ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۶
0
0
... تو و آن استاندار را ببره ، میگن در آخر زمان همه چی بر عکس میشه . ... از مهدویت میگه و آن ... استاندار هم حرف های مشایی ... را ترویج میکنه - کازرون نما هم اگه برای منافع حزبیش بد نمیشه و کورکورانه از این استاندار حمایت نمیکنه این نظر را درج کنه
ناشناس
|
-
|
۰۲:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۶
0
0
باز هم خدا راشکر دهقان اصولگرا شده، وگرنه نزدیکان ایشان خط سیاسی ایشان را می دانند.زنده باد پرچم.
امین
|
-
|
۰۲:۴۴ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۶
0
0
عجب آدمی هستی تو دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه جا میای از استاندار قدیم تعریف می کنی و از استاندار جدید بد می گویی و بچه می دانیش و می گویی تحویلم نمی گیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه جا تو هر مجلس عمومی که میرسی تعریفش می کنی تا به گوشش برسد!!!!!
این دو رو بازی ها برای چیست؟درست هست که استاندار سنش کم است اما زیرک است
جک
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۶
0
0
کاش امام زمان به داد مردم کازرون میرسید
ناشناس
|
-
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۷
0
0
در ... همه چیز برعکسه ، این نماینده و استاندار هم روش
x
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۷
0
0
استاندار به این خوبی هرگز ندیده ملتی
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبین محترم؛
۱) کازرون نما، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
۲) طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
۳) چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود، وضعیت انتشار نظر به اطلاع شما خواهد رسید.
۵) اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
مشاركت
آب و هوا و اوقات شرعی کازرون
آب و هوای   
آخرين بروز رساني:-/۰۶/۰۲
وضعيت:
سرعت باد:
رطوبت:%
°
كمينه: °   بیشینه: °
فردا
وضعيت:
كمينه:°
بیشینه:°
کازرون
۱۴۰۴/۰۶/۰۵
اذان صبح
۰۵:۱۴:۴۱
طلوع افتاب
۰۶:۳۷:۴۳
اذان ظهر
۱۳:۰۵:۳۰
غروب آفتاب
۱۹:۳۱:۳۹
اذان مغرب
۱۹:۴۸:۰۱