به گزارش يزداني خبرنگار كازرون نما؛ در پی حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به کاروان صلح وآزادی جمعی از دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در تجمعی اعتراض آمیز این حرکت ناجوانمردانه رامحکوم نمودند.
ظهر امروز مقارن با لحظات ملکوتی اذان ظهر جمعی از اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون ضمن برگزاری تجمع اعتراض آمیز که به دعوت بسیج دانشجویی برگزار شده بود ضمن اعتراض به این حرکت ننگین خواستار برخورد قاطع سازمان ملل و شورای امنیت با عاملان این فاجعه انسانی شدند.
در این تجمع اعتراض آمیز بیانیه ای نیز صادرشد .در این بیانیه آمده است:
بار دیگر رژیم اشغالگر قدس ماهیت انسان ستیز خود را نشان داد ،حمله به کاروانی از شخصیت های صلح طلب جامعه جهانی و کشتن و زخمی کردن و به اسارت گرفتن تعدای از آنها چه معنایی جز دشمنی با بشریت دارد؟آیا وقت آن نرسیده که سران سازشکار برخی از دولتهای عربی در رابطه خود با اسراییل تجدید نظر کنند؟
در پایان این بیانیه نیز آمده است: ما دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون شهادت فعالان حقوق بشر را مایه سربلندی و افتخار صلح طلبات، آزادگان و عدالتخواهان جهان می دانند و برای خانواده های این افراد از خداوند طلب صبر نموده و شفای مجروحان را خواستاریم والبته اسراییل ضعیف تر و زبون تر از آن است که این آزادگان را بتواند در بند نماید.
در انتهای مراسم امروز نیز پرچم اسراییل به آتش کشیده شد.