پایگاه خبری کازرون نیوز | kazeroonnema.ir

کد خبر: ۳۳۳۵
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۳
در دانشگاه آزاد كازرون برگزار شد
همايش حقوق، جامعه و راهكارهاي مبارزه با فساد اداري در دانشگاه آزاد كازرون برگزار شد.اين همايش به مناسبت هفته پژوهش به همت باشگاه پژوهشگران جوان و معاونت پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي كازرون برگزار شد.

خبرگزاري فارس: همايش حقوق، جامعه و راهكارهاي مبارزه با فساد اداري در دانشگاه آزاد كازرون برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از كازرون، اين همايش به مناسبت هفته پژوهش بعد از ظهر امروز به همت باشگاه پژوهشگران جوان و معاونت پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي كازرون برگزار شد. 
در اين همايش مدير گروه حقوق دانشگاه آزاد كازرون با اشاره به طرح تكريم ارباب رجوع اظهار داشت: مراجعه كمتر ارباب رجوع و افراد به ادارات منجر به كاهش فساد اداري مي‌شود. 
مهدي شيخ موحد افزود: هرچه مراجعه افراد به ادارات بيشتر باشد، فساد اداري افزايش مي‌يابد. 
وي بيان داشت: مقام معظم رهبري با اشرافيتي كه به مسائل كشوري دارند، اين طرح را ارائه كردند. 
اين مقام مسئول گفت: متاسفانه اين طرح در برخي ادارات از اهداف اصلي خود خارج و فقط به خوش‌آمدگويي از ارباب رجوع محدود شده است. 
شيخ موحد خاطرنشان كرد: بايد اين طرح به صورت عملي پيگيري شود و تنها در حد يك شعار نباشد. 
وي با بيان اينكه دولت الكترونيك بسيار خوب است، افزود: با توجه به اينكه دولت الكترونيك به صورت غير حضوري پاسخگو است، از اين رو بايد مورد توجه قرار گيرد و به‌طور جدي پيگيري شود.
مدير گروه حقوق دانشگاه آزاد كازرون، اخذ مجوز پروانه ساختمان بدون مراجعه به صاحب‌خانه به شهرداري را يكي از اقدامات بسيار مؤثر در شهرداري تهران نام برد و تصريح كرد: با كاهش مراجعات مردم به سازمان‌هاي اداري مي‌توان تا 70 درصد از بروز فساد اداري جلوگيري كرد كه البته نياز به زيرساخت‌هايي دارد. 
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
-
|
۲۱:۲۵ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۸
0
0
در همین دانشگاه ازاد برسی نمایند چه تعداد افراد با پارتی بازی و اشنای این وان جذب دانشگاه شده اند و حتی دانشجویی بوده با هزینه دانشگاه حتی پول بلیط هواپیما از دانشگاه بوده تحصیل کرده ودر دانگاه هم حالا تدریس میکند این همایش ها شیره سر مردم مالیدن است .
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
0
0
برنامه تحول اداری شامل هفت برنامه بوده که برنامه هفتم ارتقاء و حقظ کرامت مردم در نظام اداری است که اولین بار در سال 81 هیات وزیران در جلسه مورخ 18/1/1381 پس از استماع گزارش سازمان مدیریت و برنامه ریزی سابق در مورد هفت برنامه تصمیم گیری و با آن موافقت کرده و پس از امضاء محمد رضا عارف به همه سازمانها ابلاغ گردید و ویرایش دوم آن در سال 83 بود. وظیفه مقام معظم رهبری بمراتب فراتر از برنامه ها، طرح ها و سیاستهای اجرائی در این سطح است و وظیفه ایشان سیاستگزاریها و تعیین راهبردهای کلان در کشور است. این برنامه شامل دو طرح شامل 1- طرح تکریم مردم و تقدم آن بر بر منافع سارمانها 2- برنامه ریزی اجرای طرح و نه سیاست اجرائی شامل: 1- شفاف سازی خدمات قابل ارائه به مردم 2- تداوم و ارتقاء کارکنان منوط به رضایت ارباب رجوع 3- اولویت منافع مردم و جبران خسارتهای احتمالی 4- اصل اعتماد به مردم در ارائه خدمات 5- منوط نبودن ارائه خدمات به یکدیگر 6- تقدیر از کارکنانی که بیشترین رضایت ارباب رجوع را دارند 7- طراحی نظام اطلاع رسانی سهل و آسان 8- ایجاد مقررات مناسب جهت جلوگیری از تخلف 9- دریافت سطح رضایتمندی ارباب رجوع
طرح سلامت اداری سازمانها که شامل مبارزه بافساد اداری و جلوگیری از رشوه و ...میباشد، بحث دیگری در تحول اداری است که مستقیما ارتباطی با مباحث مطرح شده ندارد از سوئی بحث تحول اداری یکی از دروس رشته مدیریت دولتی است که فکر میکنم در دانشگاه کازرون این رشته هم وجود دارد!
از سوئی ایشان در قسمتی از سخنانشان گفته اند: مراجعه كمتر ارباب رجوع و افراد به ادارات منجر به كاهش فساد اداري مي‌شود که البته نفهمیدیم این نظریه را از کجا آمده است؟ زیرا برای بیان این فرضیه نیاز به یک تحقیق علمی است که اگر این تحقیق هم شده است لطفا ذکر نمایند ایشان ادامه میدهند: با كاهش مراجعات مردم به سازمان‌هاي اداري مي‌توان تا 70 درصد از بروز فساد اداري جلوگيري كرد و این آمار از کجا بدست آمده است؟ از سوئی اگر سازمانی فساد در آن نهادینه شده باشد حتی اگر تمام خدمات از طریق اینترنت و ... انجام شود بالاخره دریک مرحله شخص مجبور است خدمت خود را دریافت نماید که فساد در همان مرحله رخ خواهد داد و به فرض که تمام خدمات توسط دولت الکترونیک ارائه گردد، مردمی که در مناطق محروم هستند چگونه باید خدمات خود را دریافت نمایند و اصلا در این برنامه اصلا چنین فرضی راندارد و اگر در این برنامه اگر ارائه خدمت را از طریق اینترنت و ... در مواردی توصیه و گاها الزام میکند بواسطه سهولت در ارائه خدمات و بهره وری است و نه جلوگیری از فساد اداری
ناشناس
|
-
|
۰۶:۵۸ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۰
0
0
بسمه تعالی
ضمن عرض سلام خدمت اقای شیخ موحد و برادر بزگواری که مطالب بالا راهنمایی نمودند بعر ض برسانم من کارمند یکی از ادارات هستم نزدیک به سی سال است خدمت می کنم. اساسا از کلمه ارباب رجوع هم خوشم نمی اید و حضرت ایت اله خامنه ای هم هر گز چنین کلمه ای را ندیدم که گفته باشدوقتی مردم در زندگی روز مره خود به یکدیگر به نوعی وابسته اند ارباب رجوع معنی ندارد از بقال سر کوچه که شیر را فقط به اشنایان خود می دهد تا نانوایی و بزاز و اهنگر ونجار و همه همه . در ادارات نصب تابلو راهنما ، چند تا صندلی اضافی گذاشتن ،داشتن ابسردکن و ابگرم و سرویس بهداشتی شارژر موبایل جزء وظایف دولت است مثل اینکه وزارت راه جاده ای می سازد و وقتی جاده به دره میرسد بگوید به خاطر جلب رضایت مردم اینجا پل زدیم یا انجا تونل زدیم . رضایتمندی نباید موجب پایمال شدن حقوق دیگران شود . یک روز به یکی از شعبات دادگاه مراجعه کردم حقیقتا دلم برای قاضی سوخت . در محکمه باید فقط شاکی و متشاکی حضور داشته باشند نه اینکه هر کس رسید هل بخورد داخل شاید خیلی حرفها باشد که اگر فقط بین قاضی و شاکی ومتشاکی باشد و بر سر زبان این وان نیفتد بهتر باشد و از طرفی ایا در همان دادگاه هر دو طرف راضی بیرون می ایند در جواب خیر یکی از طرفین زندان یا اعدام یا جریمه می شود چنین ارباب رجوعی حتما نا راضی است امام علی (ع) می فرماید حق و حقیقت هیچ دوست و یاوری برایم نگذاشت .معنی واقعی تکریم ارباب رجوع به قول دولت، شفاف سازی قانون ، اجرای صحیح قانون و انجام ان طبق رعایت حق تقدم باید باشد . فردی ملیاردر است هر روز به اداره ما مراجعه میکند ادم ضعیفی هم هست سالی یک بار ماجعه میکند کارش هم درست نمی شود چون نه به قانون وارد است نه سواد دارد و نه سرش می شود که چطور با کارمند کنار بیاید و نه در اداره کارمند از دوستان واقوامش می باشد که نامه اش را بگیرد و ده دقیقه درستش کند ، در فلان پروژه 50 سزویس مخلوط یا سنگ را 150 سرویس حساب می کنند ارباب رجوع هم در خواست تشویقی برای ان کارمند میکند . همان فرد ملیاردر که از شاگرد شوفری به اینجا رسیده می گوید "ما هم باید مثل بفیه برویم خارج به خدا اگر دستش را از اموال دولت قطع کنند بیش از یک هفته زنده نمی ماند چون سکته می کند یا در فلان مناقصه همیشه فلانی برنده شده چه جوری همانها تقاضای تشویقی برای کارمند میکنند . از طرفی تمام زندگی یک نفر را پایمال می کنند وقتی اعتراض می کند از هستی ساقطش می کنند بعد هم هزار ماده قانونی جلوش می گذارند و پاسخ نامه های مردم به رئیس جمهور و رهبری را میدهند که حتی رهبر و رئیس جمهور هم جوابی ندارند لطفا سری به ادارات بزنید. بله اگر کارمند اهل رفاقت نباشد مراجعه مردم به ادارات کمتر است و این حرف درستی است اگر کارمند به مراجعه کننده بگوید فردا بیا جواب نامه ات را ببر یا برادر من این کار شما غیر قانونی است لطفا مراجعه نفرمایید . اگر من مریض شدم یا نیامدم به همکارم اقای فلانی مراجعه کنید .وقتی نفس قانون اشتباه است و نظارتی هم چه از طرف رئیس بگیر تا وزیر نیست جذب نیرو هم که می بینید، دولت الکترونیک هم باشد هکر ها و راهنمایی، شما بخوانی چاه نمایی مردم ادامه دارد .
ناشناس
|
-
|
۰۸:۵۴ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
0
0
سلام برادر گرامی
درد دلت را خواندم، کاملا درست میگوئید تلاش میکنم نقطه نطراتتان را بگوش مسئولین برسانم ولی اگر در استان فارس هستید، در استانداری جناب آقای پورجم وظیفه رسیدگی به این موارد را دارند اگر بخواهید موارد دیگری را مستقیما خودتان به مسئولین منتقل کنید آقایان حسنی زاده، رنجبر، کاظمی، سرکارخانم ماهرخ زارع و ...که همه بزرگواران و دلسوزان واقعی هستند در استانداری وظیفه رسیدگی به این موارد را بعهده دارند. اگر خواستید از خودشان اجازه بگیرم همراهشان را خدمتتان تقدیم کنم
ناشناس
|
-
|
۰۹:۰۰ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
0
0
سلام برادر گرامی
درد دلت را خواندم، کاملا درست میگوئید تلاش میکنم نقطه نطراتتان را بگوش مسئولین برسانم ولی اگر در استان فارس هستید، در استانداری جناب آقای پورجم وظیفه رسیدگی به این موارد را دارند اگر بخواهید موارد دیگری را مستقیما خودتان به مسئولین منتقل کنید آقایان حسنی زاده، رنجبر، کاظمی، سرکارخانم ماهرخ زارع و ...که همه بزرگواران و دلسوزان واقعی هستند در استانداری وظیفه رسیدگی به این موارد را بعهده دارند. اگر خواستید از خودشان اجازه بگیرم همراهشان را خدمتتان تقدیم کنم
ناشناس
|
-
|
۰۱:۲۴ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۲
0
0
بسمه تعالی
من هم خدمت شما و همه همکاران خوب وبزرگوار در استانداری و تمام دلسوزان نظام مقدس جمهوری اسلامی عرض سلام دارم .
اما گفته اند:
دنیا نیرزد انکه پریشان کنی دلی
زنهار بد نکن که نکرد ه است عاقلی دنیا مثال بحر عمیقی است پر نهنگ
اسوده عاقلان که بگیرند ساحلی
یا به قول سعدی که در پاسخ فرزندش که گفت پدر یکی از اینان بر نمی خیزد تا دو گانه ای بجا اورد گویی که نخفته اند که مرده اند گفت تو نیز اگر بخفتی به که در پوستین مردم افتی.
انکه شما به عنوان درد دل یاد کردید درد دل نبود واقعیت هایی است که در بعضی سریالها هم به ان اشاره می شود نباید عطف به ما سبق کنیم بحث مبارزه با مفاسد اداری است که چگونه جلو مفاسد را بگیریم و پیشنهاد ها ارائه شود اگر لب باز کنیم جز مفسده و عداوت چیزی نصیبمان نمی شود ادارات حراست دارد ، سربازان گمنام دارد ورئیسان هم که از بهترینها انتخاب می شوند . اگر کارمندان هم درست گزینش شوندبحث مفاسد اداری به حد اقل می رسد .تا سال 1374 در اداره ما فقط سه خودرو دولتی وجو داشت الان ماشاءا...پارکینگ اداره و پیاده رو و نصف خیابان پر از ماشین همکاران است و هنوز کارمند نق می زند و خلاف می کند چرا ؟ ما دنبال پاسخ این چرا ها هستیم .وضع کارمند بهتر ، درد سر ارباب رجوع بیشتر چرا؟ مقصر کیست ؟کارمند ، رئیس ، مدیرکل یا بازرسی یا حراست ، فرمانداری یا استانداری ، یابخشنامه ها فقط یک خاطره بگویم رفع زحمت سایت محترم کازرون نما کنم .
یک نفر کاری داشت که هیچ مشکل قانونی هم نداشت جواب نامه اش هم فقط به اندازه یک لیوان چایی خوردن بود مدت ها می امد و می رفت طوری که فکر می کرد من او را نمی بینم یک روز گفتم چرا هر روز به اداره می ایی نکند می خواهی استخدام شوی خب بگو تا کمکت کنم ، بعد از اینکه خیلی خسته شده بود گفت فلانی همکارت می گوید این کار حد اقل شش ماه طول می کشد ولی اگر فلانی یعنی من متوجه نشوم شاید ده پانزده روز طول بکشد چرا تو می خواهی همکارت را که می خواهد کار مرا درست کند اذیت کنی دستش را گرفتم رفتیم پیش همکارم گفتم مشکل کار این بنده خدا چیست، گفت مشکلی ندارد همان لحظه جوابش را گرفت بعد از مدتها گفتم تو اینهمه به اداره برای همین کار می امدی گفت اینقدر مرا ترسانده بود که فکر می کردم اگر شما بفهمید متوجه رشوه دان من می شوید و ابرویم را می برید .همه کار او کمتر از یادداشت امشب من وقت می گرفت .روی رئیسان وکارمندان خوب سرمایه گذاری کنید نمی دانم شما یا همکارانتان از کدام گروه حمایت میکنید ولی من طرفداران ایت اله خامنه ای را در خدمت به مردم بهتر می دانم .موفق و موید به تاییدات اللهی باشید .
ناشناس
|
-
|
۱۲:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۲
0
0
کدام فساد در دانشگاه آزاد کازرون پر رنگ تر است؟
اصلاح ساختاری اساسنامه دانشگاه آزاد در دستور كار شوراي عالي انقلاب فرهنگي قرار گرفته است. انتقادات مطروحه در دانشگاه آزاد از اساتید و یا دانشجویان آزاد نيست بلكه مشكل و انتقاد ما به ساختار و مديريت دانشگاه آزاد است و اساتيد و دانشجويان دانشگاه آزاد همانند ساير دانشگاه‌هاي كشور براي ما قابل احترام هستند. اين نوع مديريت بر كيفيت آموزشي اساتيد و دانشجويان دانشگاه آزاد نيز ضربه وارد كرده است، مخالفت و انتقاد ما با مظاهر فساد و بي‌عدالتي است كه در دانشگاه آزاد اتفاق مي‌افتد، چون معتقديم كه تمامي مظاهر فساد و بي‌‌عدالتي در نوع مديريت و ساختار دانشگاه آزاد قابل مشاهده است.
مظاهر فساد و بي‌عدالتي دانشگاه آزاد را به 4 دسته تقسيم میشود و بي‌عدالتي‌هاي علمي از اولين مظاهر فساد و بي‌عدالتي اين دانشگاه است. دومين دسته از مظاهر فساد مديريتي دانشگاه آزاد مدرك‌گرايي است و از سال 72 و 73 به بعد مدرك‌گرايي و مد مدرك‌گرايي در بين مديران وقت شكل گرفت و همه مديران به اين سمت رفتند كه براي ارتقا سطح مديريتي خود مدرك بگيرند كه دانشگاه آزاد به اين ندا پاسخ مثبت داد و سعي كرد در اين وضعيت بيشترين مريد را براي خود جمع كند و با ارائه مدارك كارشناسي ارشد و بخصوص دكترا به مديران وقت آنان را مديون خود كرده و بر روي آنها سرمايه‌گذاري كند تا بعداً از آنها نهايت استفاده را ببرد. نمونه كوچك اين مورد كردان بود و مطمئنا اگر سوابق و نتايج طرح تحقيق و تفحص از دانشگاه آزاد منتشر شود (ر.ک. به تارنمای http://www.kazeroonuniversity.webs.com قسمت ارائه گزارش تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد کازرون) خواهيم ديد كه مديران بيشماري از اين مدارك استفاده كرده‌اند. سومين مظهر بي‌عدالتي مديريتي دانشگاه آزاد ، بي‌‌عدالتي فرهنگي و يا فساد فرهنگي از ديگر مظاهر فساد در دانشگاه آزاد است، يعني زماني كه دانشگاه آزاد وارد شهرستان‌ها و حتي روستاها مي‌شود تاثيرات فرهنگي مناسبي را براي اين مناطق نداشته است. چهارمین دسته از مظاهر فساد مديريتي دانشگاه آزاد را مربوط به مسائل اقتصادي است. فساد اقتصادي از مهمترين مظاهر فساد در دانشگاه آزاد است به گونه‌اي كه تملك زمين‌ها براي ساخت واحدهاي دانشگاه آزاد بر همگان مشخص و روشن شده كه نمونه بارز آن پرونده مربوط به هادوي بود و نمونه ديگر در اين زمينه به ملكيت شخصي در آوردن املاك و دارايي‌هاي دانشگاه آزاد و به ملكيت خصوصي درآوردن مدرسه هاجر و همینطور زمینهای موقوفه خواجه ح الدینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون میباشد.
درخصوص ورود دانشگاه آزاد در مسائل سياسي كشور نيز در تمامي انتخابات‌هاي برگزار شده بعد از شكل‌گيري دانشگاه آزاد، اين دانشگاه با بودجه‌‌ها، نيروها و امكانات خود به نفع يك طيف يا نماينده خاص وارد عمل شده است بعنوان مثال از بسیاری از معاونین و مدیران جاسبی میتوان نام برد که کسب بیشترین پستها براساس میزان دخالت در فعالیتهای انتخاباتی میباشد بعنوان مثال میتوان به یکی از معاونین ایشان که هنگام بالا رفتن از ستون برق جهت نصب پلاکارد، سقوط نموده و استخوان لگن ایشان شکست و به واسطه همین امر به بالاترین مدارج در دانشگاه آزاد رسید و یا ... همانند یک پادو در هنگام انتخابات با پخش پوستر و چسباندن پلاکارد از یک جوان بیکار تبدیل به دانشجوی دامپزشکی در دانشگاه آزاد کازرون و سپس رئیس همان واحد گردید همچنین نمونه بارز آن در انتخابات اخير و حضور حداقل 300 واحد دانشگاه آزاد در اغتشاشات پس از انتخابات بود كه البته در شهرستان‌ها بسياري از مديران و مسئولان اين واحدهاي دانشگاهي دستگير و به دادگاه معرفي شدند.
درخصوص خرج كردن پول بيت‌المال در دانشگاه آزاد براي مقاصد شخصي و جناحي نيز اظهار داشت: درآمد‌هاي دانشگاه آزاد با توجه به اينكه اين نهاد از ابتدا بودجه خود را از بيت‌المال دريافت كرده و با حمايت‌ نهادهاي دولتي شكل گرفته، نبايد در راه‌هاي غيراصولي و خصوصي خرج شود. ر.ک. به صفحه تارنمای http://kazeroonuniversity.mp/blog/4fed63ff3906001b05120bfdfb9f697f6a190abc.
از مظاهر دیگر فساد اداري موجود در دانشگاه آزاد میتوان به مديرپروري بروكراتيك يا نوچه‌پروري بروكراتيك مدنظر مسئولان دانشگاه آزاد اشاره کرد و دانشگاه آزاد برخي از دانشجويان را بعد از فارغ‌التحصيل شدن به صورت‌هاي مختلف مريد خود مي‌كند كه اين مريدان جاسبي در تمامي زمينه‌ها از وي دفاع مي‌كنند و همین عمل را مدیران بعدی در سطوح پائینتر انجام میدهند و در نهایت زنجیره ای از نوکر من نوکری داشت که .... شکل میگیرد. نمونه‌اي از اين دفاعيات مريدان ... در برنامه‌ها و تحصن‌هايي است كه كارمندان ... و دانشجويان حامي وي با وجهه دانشجو چماق به دست بدون هيچ منطق خاصي برنامه‌ها را بهم ريخته و سعي دارند جو برنامه را به نفع ... تغيير دهند ویا تجمع مضحک دانشجویان دست نشانده ... در دانشگاه کازرون در هنگام بازدید دکتر احدی (ر.ک به تارنمای http://www.kazeroonuniversity.webs.com با عنوان پشت پرده مضحکه تجمع دانشجويان دانشگاه آزاد کازرون در اعتراض به تصمیمات مقطعی دانشگاه آزاد).
چرا اين نظارت‌ها تاكنون بر روي دانشگاه آزاد وجود نداشته و بعد از 27 سال اين مرحله رسيده‌ايم كه شورايعالي انقلاب فرهنگي به مطالبه‌گري درخصوص آن پرداخته است؟ پاسخ اینکه سال گذشته 200 نفر از نمايندگان مجلس طي نامه‌اي از كارآيي و مديريت دانشگاه آزاد حمايت كردند كه اين مساله به خوبي نشان مي دهد علي‌رغم ورود افرادي نظير زاكاني و سليمي‌نمين به بحث تحقيق و تفحص از دانشگاه آزاد، عملاً بحث نظارت‌پذيري دانشگاه آزاد دچار مشكل است، يعني قرار است بر ساختاري نظارت شود كه بسياري از مسئولان كشور، خود را مديون آن ساختار مي‌دانند و علت هم مشخص است وقتی نماینده محترم ...قول گرفتن دکتری حقوق را گرفته و این در حالی است که تا دیروز دانشجوی کارشناسی رشته حقوق دانشگاه آزاد بوده، تکلیف کاملا روشن است (ر.ک به صفحه تارنمای http://kazeroonuniversity.mp/blog/9d27185857e6af35d4974fa8c5b011c0e6b777a6) در حال حاضر مطالبه و انتقاد از دانشگاه آزاد دغدغه تمامي دانشجويان كشور شده است، تا جايي كه دانشجويان در ديدار با مقام معظم رهبري در ماه مبارك رمضان در انتقاد از ساختار و مديريت دانشگاه آزاد مطالبي را بيان كردند و حتي منتظري نماينده دانشجويان دانشگاه آزاد نيز به اين امر اشاره و اعلام كرد كه زيان و ضرر مديريت غلط و نامطلوب دانشگاه آزاد را دانشجويان و اساتيد اين دانشگاه مي‌پردازند. خلاصه مطالبات تشكل‌هاي دانشجويي از شورايعالي انقلاب فرهنگي اين است كه دانشگاه آزاد، ملك شخصي افراد نبوده و به تعداد معدودي از خواص تعلق ندارد بلكه اين دانشگاه با اهداف ملي و با بودجه عمومي تاسيس شده و ساختار نظارت در دانشگاه آزاد بايد مشخص شود. در خصوص شيوه تصميم‌گيري در شورايعالي انقلاب فرهنگي در خصوص اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد نيز مشكلات پيش آمده از سوي دانشگاه آزاد مطمئنا كم و بيش به سمع و نظر اعضاي شورايعالي انقلاب فرهنگي رسيده است و در بازرسی اخیر گروه بازرسی و تحقیق و تفحص آموزش عالی از دانشگاه آزاد کازرون (ر.ک به تارنمای http://www.kazeroonuniversity.bizhosting.com قسمت گزارش تحقیق وتفحص از دانشگاه آزاد کازرون) و چيزي كه ما را نگران مي‌كند اين است كه احتمال دارد بخشي از اعضاي شورايعالي انقلاب فرهنگي بگونه‌اي با دانشگاه آزاد در تعامل باشند و سعي كنند اين اصلاحات و اقدامات اساسي و چالشي انجام نشود و هنوز نحوي تعامل وزارت و شخص وزير علوم با دانشگاه آزاد براي ما روشن و مشخص نشده است و در صحبتي كه تشكل‌هاي دانشجويي 2 ماه پيش با وزير علوم داشتند وي تاكيد داشت كه دانشگاه آزاد هم براي ما محترم است ولي بايد قانونمند و نظام‌مند باشد، اما وزير علوم بايد توجه داشته باشد كه همانطور كه رئيس جمهور هم به اصلاح اين اساسنامه تاكيد دارد، اين كار بايد هرچه سريعتر انجام شود. اصلاح اساسنامه بايد فراتر از بحث الفاظ و ظاهر اساسنامه باشد و هيات امناي دانشگاه بايد از شخصيت‌هاي حقيقي به حقوقي تبديل شوند و اصلاح در هيات امناي دانشگاه آزاد و گنجاندن حيطه نظارت در اين دانشگاه از مهمترين انتظارات تشكل‌هاي دانشجويي است.
ناشناس
|
-
|
۱۰:۳۴ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۳
0
0
سلام برادر گرامی و همفکرم آنچه در آخر نوشته ای؛ در نوشته هایتان صداقتی بود که لازم دیدم چند سطری با شما درد دل کنم!
نوشته هایتان را با دقت خواندم، همه را فهمیدم بجز در پوستین خلق افتادن!
منظور شما این است اگر در یک سازمان یک مدیر هر چه میخواهد مخالف قانون و عرف و اخلاق عمل کند و اگر چیزی بگوئی غیبتش کردی؟ شما بهتر میدانید که مواردی وجود دارد که بیانش در هر حال از مصادیق غیبت نیست و در باب گرفتن ساحل باید گفت گر مرد رهی ...ما را از این چیزها نترسانند. از همرزمان جبهه و جنگمان از شلمچه گرفته تا ابوغریت و .. از هر دیدبانی از دیدگاه 31 بپرسی از او برایت خواهند گفت حال آنکه در کنکور رتبه 200 منطقه یک بودم و جوانیم را در کلاسهای کنکور نگذراندم.
اگر در دانشگاه کازرون هستید کمی به عملکرد ... نگاهی بیاندازید. او در چه واحدی درس خواند؟ چگونه نمره گرفت؟ به سبب فعالیتهای انتخاباتی که در حد چسباندن چند پوستر بود چه رانتهائی را دریافت کرد؟ نزدیکان او در دانشگاه آزاد تا چه اندازه در هر ماجرائی از او حمایت میکنند؟ از اینکه بگذریم، در دوران معاونت و ریاستش در دانشگاههای فیروزآباد، آباده و کازرون چه کرده است؟ از مشکلات مالی و اخلاقی کسانی که توسط ایشان منصوب شده اند خبر دارید؟ خبر دارید با بهترین نیروهای ارزشی این دانشگاه چه کرده است؟ کسانی که پس از زننده ترین رفتار به سبب آرام نگاه داشتن جو ملتهب دانشگاه، همچنان ساکت ماندند. از فعالیتهای عمرانی، گرفتن پیمانکار، گرفتن رشوه، ارتشا و نحوه هرینه کردن سرمایه های ملت در دانشگاه خبر دارید؟ از بحران وضعیت مالی دانشگاه و مشکلات ایجاد شده بیمه کارکنان چه میدانید؟ از مشکلات اخلاقی در بین اساتید شنیده اید؟ لابیهای قدرت در دانشگاه چگونه به جان هم افتاده اند و هزاران مشکل دیگر که اگر قبح گناه نمی ریخت همه را با شاهد عینی بیان میکردم.
برادر گرامی حاضرم با هزینه خودم بدون هیچ چشمداشتی سمینار ارتقاء سلام اداری را در دانشگاه شما ارائه دهم و همه مصادیق فساد و راهکارهای مقابله با آن را بدون پرده دری و ملتهب کردن جو دانشگاه متناسب با نیاز همان واحد ارائه دهم.
من ا... توفیق
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبین محترم؛
۱) کازرون نما، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
۲) طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
۳) چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود، وضعیت انتشار نظر به اطلاع شما خواهد رسید.
۵) اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
مشاركت
آب و هوا و اوقات شرعی کازرون
آب و هوای   
آخرين بروز رساني:-/۰۶/۰۲
وضعيت:
سرعت باد:
رطوبت:%
°
كمينه: °   بیشینه: °
فردا
وضعيت:
كمينه:°
بیشینه:°
کازرون
۱۴۰۴/۰۶/۰۶
اذان صبح
۰۵:۱۵:۲۵
طلوع افتاب
۰۶:۳۸:۱۵
اذان ظهر
۱۳:۰۵:۱۳
غروب آفتاب
۱۹:۳۰:۳۲
اذان مغرب
۱۹:۴۶:۵۱