|
طی این مراسم که در روز شنبه 9/8/88 در مدرسه راهنمایی هاشمی با حضور ظفرآبادی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس و کارشناسان سازمان آموزش و پرورش فارس ، سازمان جهاد کشاورزی فارس،اداره کل بازرگانی فارس برگزار گردید. مسؤلین فرمانداری، اداره بهزیستی، شبکه بهداشت و درمان ، اداره دامپزشکی حضور داشتند. توحیدیان مدیر آموزش و پرورش کازون ضمن خوش آمدگویی به مسئولین محترم استان و شهرستان بر مصرف بهینه این ماده غذایی سودمند تأکید کرد. سپس نونهالان مهد کودک فرشتگان سرود شیر را اجرا کردند. در حاشیه این مراسم دانش آموزان برگزیده مسابقه علمی بهداشتی فواید شیر، جوایز خود را از دست مسئولین استان و شهرستان دریافت کردند.
به گفته مظفری کارشناس بهداشت و تغذیه آموزش و پرورش هدف از اجرای این طرح در مدارس را فرهنگ سازی جهت وارد کردن این ماده غذایی با ارزش به سبد غذایی خانوار عنوان کرد و گفت شیر جهت جلوگیری از بیماریهای استخوانی مخصوصاً پوکی استخوان و پوسیدگی های دندانی و نهایتاً بهبود یادگیری دانش آموزان از طریق رسیدن ریز مغذی ها به بدن دانش آموزان بسیار مفید است. وی خاطر نشان کرد امسال علاوه بر جمعیت هدف سال گذشته که شامل دانش آموزان مدارس ابتدایی،راهنمایی و دبیرستان های شبانه روزی، مهد روستاها و مراکز تحت نظارت اداره بهزیستی بود، آموزشگاه های ابتدایی و راهنمایی غیر انفاعی و همچنین مهدکودک های خصوصی و دولتی نیز تحت پوشش این برنامه قرار گرفتند.
هر دانش آموز در طی یک سال تحصیلی بین 65 تا 70 نوبت شیر
200 سی سیبا 2/5 درصد چربی دریافت می کند. وی همچنین والدین دانش آموزان را به
استفاده از این ماده غذایی به جای نوشیدنیهای کم ارزش و مضر جهت همراستا کردن
آموزش های مدارس با واقعیت های جامعه فراخواند که امیدوار است این امر در دراز مدت
به بهبود سلامت جامعه بینجامد.