پایگاه خبری کازرون نیوز | kazeroonnema.ir

کد خبر: ۳۰۶۹
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۸۸ - ۰۷:۰۲
همايش «من كودكي 2» در دانشگاه آزاد كازرون با حضور متخصصان مربوطه برگزار شد.به گزارش خبرگزاري فارس از كازرون، در اين همايش كه به همت مركز مشاوره دانشگاه آزاد كازرون برگزار شده است، يكي از اعضاي هيئت علمي اين دانشگاه در خصوص كودك درون انسان مطالبي را ايراد كرد.

خبرگزاري فارس: همايش «من كودكي 2» در دانشگاه آزاد كازرون با حضور متخصصان مربوطه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس از كازرون، در اين همايش كه بعدازظهر امروز به همت مركز مشاوره دانشگاه آزاد كازرون برگزار شده است، يكي از اعضاي هيئت علمي اين دانشگاه در خصوص كودك درون انسان مطالبي را ايراد كرد. 

افشين گلستان با اشاره به مراحل كودكي درون اظهار داشت: به منظور آشنايي با كودك درون ابتدا بايد چشم‌ها را بسته و با حفظ آرامش سعي شود حداقل به مدت نيم ساعت خودمان را در نقش كودكي خردسال(3 تا 8 سال) مجسم كنيم. 

وي افزود: خودمان را ديده كه با اعضاي خانواده در تعاليم و به واكنش‌هاي كودكانه خود دقت كنيم و سپس با كودك درون خود صحبت كنيم. 

عضو هيئت علمي دانشگاه آزاد كازرون اذعان كرد: سپس براي برنامه‌ريزي عملي در راستاي مراقبت از كودك درون آماده مي‌شويم. 

گلستان افزود: در مرحله سوم به منبع انرژي بايد وصل شد كه آن ارتباط با خدا، برترين ابزار شادي‌بخش است. 

وي كودك آسيب‌پذير و عاطفي، كودك بازي‌گوش، جادويي و دانا را از انواع كودك درون عنوان كرد و افزود: منافع ارتباط با كودك درون، برقراري ارتباط معنوي، خلاقيت، ارتباطات، جذابيت و موفقيت است. 

مديرعامل و رئيس هيئت مديره مركز استراتژي و توسعه علوم خاطرنشان كرد: از طريق انجام بازي‌هاي دوران بچگي، خلوت كردن با خداي خود، آواز خواندن، حضور در طبيعت و نقاشي كردن با دست چپ مي‌توان با كودك درون تماس پيدا كرد. 

گلستان بازي با كودكان، نگهداري از يك موجود زنده، آب‌بازي در وان حمام، خريد اسباب‌بازي، ابراز عشق به ديگران، ديدن برنامه‌هاي كودك و گرفتن جشن تولد را از ديگر راه‌هاي تماس با كودك درون عنوان و تصريح كرد: پرخاشگري، عصبي بودن، پرخوري، كم‌خوري، اعتياد به ...، بيماري يا دردهاي مزمن و سلطه‌جويي بر ديگران نشانه‌هايي از كودك درون بيمار است. 

گلستان افزود: افسردگي مزمن، عدم رضايت از زندگي، دلزدگي، حسادت، سوءظن، بدبيني، كاهش توان خلاقيت ذهن و منزوي شدن از ديگر نشانه‌هاي كودك درون بيمار است. 

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبین محترم؛
۱) کازرون نما، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
۲) طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
۳) چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود، وضعیت انتشار نظر به اطلاع شما خواهد رسید.
۵) اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
مشاركت
آب و هوا و اوقات شرعی کازرون
آب و هوای   
آخرين بروز رساني:-/۰۶/۰۲
وضعيت:
سرعت باد:
رطوبت:%
°
كمينه: °   بیشینه: °
فردا
وضعيت:
كمينه:°
بیشینه:°
کازرون
۱۴۰۴/۰۵/۳۱
اذان صبح
۰۵:۱۰:۵۴
طلوع افتاب
۰۶:۳۴:۵۸
اذان ظهر
۱۳:۰۶:۵۲
غروب آفتاب
۱۹:۳۷:۰۷
اذان مغرب
۱۹:۵۳:۳۷