عمليات احداث مدول نخست تصفيهخانه فاضلاب شهر كازرون با ظرفيت 8 هزار و 550 مترمكعب در شبانهروز به برآورد اعتباري معادل 16 ميليارد ريال از محل طرحهاي عمراني آغاز و پيشبيني ميشود در سال 1389 بهپايان برسد.
خبرگزاري فارس: مديرعامل آبفاي استان فارس گفت: تصفيهخانه فاضلاب كازرون تا يك سال ديگر به بهرهبرداري ميرسد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي شركت آب و فاضلاب استان فارس، رئيس هيئت مديره و مدير عامل آبفاي استان در راس هيئتي به اتفاق مدير دفتر فني و نمايندگان مجري طرح آب و فاضلاب، با بازديد سه ساعته از عمليات احداث تصفيهخانه فاضلاب شهر كازرون بر تسريع در روند اجراي عمليات مذكور تأكيد كرد.
عمليات احداث مدول نخست تصفيهخانه فاضلاب شهر كازرون با ظرفيت 8 هزار و 550 مترمكعب در شبانهروز به برآورد اعتباري معادل 16 ميليارد ريال از محل طرحهاي عمراني آغاز و پيشبيني ميشود در سال 1389 بهپايان برسد.
مدير عامل آبفاي فارس در ادامه با حضور در شهرستان نورآباد بهاتفاق نماينده مردم نورآباد در مجلس شوراي اسلامي و فرماندار اين شهرستان از دو حلقه چاه آب شرب اين شهر كه آماده بهرهبرداري هستند بازديد و بر لزوم بهرهبرداري هرچه سريعتر از اين چاهها بهمنظور برطرف ساختن مشكلات كمآبي در نورآباد تأكيد كرد.
مديرعامل آبفاي استان فارس در ادامه از مراحل تجهيز كارگاه و عمليات مقدماتي مدول نخست احداث تصفيهخانه فاضلاب نورآباد ديدن و ابراز اميدواري كرد بهزودي شاهد آغاز عمليات اجرايي مدول نخست اين تصفيهخانه باشيم.
در اين نشست نماينده مردم نورآباد در مجلس شوراي اسلامي با تقدير از فعاليتهاي انجام شده در حوزه آب و آبرساني در شهر نورآباد، از تلاشهاي شركت آبفاي استان فارس در برطرف كردن مشكلات آب شرب و ارائه خدمات باكيفيت به مردم استان فارس تقدير كرد.