خبرگزاري فارس: رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا اظهار داشت: مصوبات جديد معافيت و كاهش خدمت سربازي از اول خرداد اجرا ميشود و مشمولان اين قانون از مراجعه بيمورد به مراكز نظام وظيفه خودداري كنند.
سردار محمد جواد زادهكمند در گفتوگو با خبرنگار انتظامي فارس گفت: مشمولان مصوبات جديد خدمت سربازي از مراجعه بيمورد به مراكز نظام وظيفه خودداري كنند و اجازه دهند تا مشمولان و مراجعهكنندگان اين سازمان به راحتي از خدمات سازمان استفاده كنند.
سردار زادهكمند افزود: دستورالعمل اجرايي و چارچوبهاي اين مصوبات در حال تهيه است و ستاد كل نيروهاي مسلح و سازمان وظيفه عمومي ناجا در حال بررسي مصوبات هستند.
وي گفت: فقط مشمولاني كه اين مصوبات شاملشان ميشود و دفترچه اعزام به خدمت در ماههاي ارديبهشت و خرداد را دارند براي تمديد زمان اعزام به مراكز نظام وظيفه مراجعه كنند.
رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا تأكيد كرد: در دستورالعمل اجرايي تلاش خواهيم كرد تا تمام ابهامات و نكات ريز را بررسي و اعمال كنيم. تلاش مان بر اين است تا شرايط را سهل و آسان در نظر بگيريم.
سردار زادهكمند گفت: در صورتي كه مشمولي داراي چند امتياز باشد،اين امتيازات جمع بسته شده و فرد مشمول از اين امتيازات نهايت استفاده را خواهد برد، به عنوان مثال اگر پدري سابقه حضور در جبهه و جانبازي داشته باشد، امتيازات وي جمع شده و براي فرزند ذكور وي جمع امتيازات اعمال خواهد شد.
-------------------------------
کازرون نما: دوست عزیز! سئوال خود را از مراجع قانونی بپرسید. ما تنها به نقل اخبار می پردازیم.