پایگاه خبری کازرون نیوز | kazeroonnema.ir

کد خبر: ۲۲۲۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۳:۵۱
ميرحسين موسوي با صدور بيانيه‌اي قصد خود را براي نامزد شدن در دوره دهم از انتخابات رياست جمهوري اعلام و تاکيد کرد که از قانون شکني و انکار خرد جمعي به بهانه گشودگي در مقابل انتظار مستضعفان و بازگشت به ارزشها احساس خطر مي‌کند.

به گزارش مهر، متن بيانيه به اين شرح است: انتخابات رياست جمهوري که بزرگترين جشنواره جمهوريت در نظام ماست نزديک مي‌شود. در آستانه اين رويداد سرنوشت‌ساز جاي آن است که هر جان شيفته عدالت و آزادي و استقلال و توسعه که به تحقق اين آرمان‌ها در چارچوب جمهوري اسلامي فکر مي‌کند به وظائف و تعهدات خود از نو بينديشد و با هدف استقرار يک جامعه ارزشي مبتني بر آموزه‌هاي اسلام ناب محمدي (ص) و متکي بر انديشه‌هاي حضرت امام خميني مسئوليت خويش را بازشناسي کند.

بر مردم شريف ايران پوشيده نيست که اينجانب طي ماه‌هاي گذشته با کمک و همفکري آنان درتکاپوي اين جستجو بوده‌ام؛ وضعيت کشور، انتخاب‌هاي پيش‌رو، حوادث ممکن، ظرفيت‌هاي موجود و بسياري نکات خرد و کلان ديگر را مورد دقت قرار دادم و هر چه پيشتر رفتم همان دلايل و عواملي که در وهله‌هاي گذشته به عدم حضور در صحنه انتخابات فرا مي‌خواندند بيشتر مرا متقاعد کردند که اين زمان زماني ديگر است و حضور را ايجاب مي‌کند.

اينک نه از روي خودپسندي تا ارزش‌ها و ارجمندي‌هاي همگنان را ناديده بگيرم، و نه از سر تجاهل تا مشکلات پيش رو را ناچيز و بضاعت اندکم را کافي از توکل به خداوند بدانم ، بلکه به اميد اداي وظيفه قصد خويش را براي نامزد شدن در دوره دهم از انتخابات رياست جمهوري اعلام مي‌نمايم.

مستضعفان اين مطمئن‌ترين پايگاه براي ارزش‌هاي برآمده از انقلاب اسلامي و آماده‌ترين قشر براي اصلاحگري و پايبندترين پشتوانه براي اصول و اصول‌گرايي صبورانه به‌گوشند که آيا فرزندان مصدرنشين‌شان همچنان به جايگاه عزيز آنان اقرار مي‌کنند و بر وظايف تخطي‌ناپذيرشان در حمايت از منافع محرومين اصرار مي‌کنند.

معناي اين انتظار را چگونه لمس کرده‌ است کسي که نداند در سفره‌هاي کوچک آنان اولي‌تر از نان اعتناي صادقانه به ارزش‌هايي است که جان جوانانشان را خرج آن کرده‌اند؟ اين اولويتي است که چشمه‌هاي برکت را از زمين مي‌جوشاند.

تنها نمونه‌اي از اين جوشش دست‌آوردهاي برگشت‌ناپذير جوانان دانشمند ما در زمينه انرژي هسته‌اي است. اگر سرهاي آنان در مقابل اجنبي خم بود و يا احساس مي‌کردند که آزادي گفتن و شنيدن و انتخاب کردن ندارند هرگز چنين جوشش‌هايي از آنان سر نمي‌زد. ما اين کاميابي‌ها را با هزينه‌ کردن بودجه‌هاي نجومي به دست نياورده‌ايم، بلکه ارزش‌ها هستند که چنين ميوه داده‌اند و برکت آفريده‌اند.

به‌ويژه جا دارد که ارزش آزادي در اين عصر مورد توجه چندين‌باره قرار گيرد. اين آرماني است که خرازي‌ها و باقري‌ها و باکري ها در پاي آن جان داده‌اند، زيرا اگر آنان و يارانشان نمي‌ايستادند از جمله نخستين نعمت‌هايي که از ما سلب مي‌شد آزادي بود.

ما را چه مي‌شود که به کمترين بهانه خانه آرزوهاي همت را خراب مي‌کنيم تا به جايش برج‌هايي از جاه‌طلبي خود بسازيم؟ بايد بدانيم که گشودگي در مقابل انتظار مستضعفان و بازگشت به ارزشها هرگز کوشش براي يافتن راه حل هايي که به نيرومند شدن اقتصاد کشور بيانجامد ، فضاي کسب و کار را رونق دهد و از نيروهاي مولد و توليد ملي حمايت همه جانبه کند از اهميت نخواهد انداخت.

شايد کساني تصور کنند عجله براي عملي کردن چنين نيت خيري استفاده از هر شيوه‌اي را مباح مي‌کند، ولو اين که شامل قانون ‌شکني‌هاي گسترده باشد. اين کار صرفا نقض عهد با ملت نيست بلکه انکار خرد جمعي است. اينجانب صراحتا اعلام خطر مي‌کنم که تداوم چنين رويه‌اي به آشفتگي‌هاي لاعلاج در نظام مديريتي منجر مي‌شود، تا جائي که يک روز در کشور سنگي بر روي سنگ نماند. آيا فرصت هايي که تبعيت از قانون در اختيار قرار مي‌دهد پيش از اين مستهلک شده است که دست به اين بازي خطرناک مي‌زنيم؟

قانون اساسي ما براي رسيدن به همين اهداف داراي ظرفيت‌هاي عظيمي است که همچنان مي‌توانند به فعليت برسند. به ويژه راهبردهاي ارزشمندي که اصل‌هاي 43 و 44 از اين ميثاق ملي را شکل داده‌اند نياز به توجه بيش از پيش دارند و ما موظفيم منابع کمياب موجود را با تخصيص حداکثري در جهت تحقق هرچه کاملتر آنها به کار بنديم و از هدر دادن اين منابع در خدمت منافع کوتاه مدت و اغراض سياسي کم بها جلوگيري کنيم .

اينجانب ادعا نمي‌کنم که اهداف پيش رو به صرف انتخاب يک شخص قابل دستيابي است، بلکه خواست عمومي براي تجديد نظر در سياست‌ها و گسترش گفتمان انقلاب اسلامي و تکيه بر ارزش‌هاي بنيادين زائيده از آن در سطح عموم است که مي‌تواند ضامن چنين تحولي باشد. حتي در آن صورت نيز نبايد منتظر معجزه بود. به ياد داشته باشيم که يک قدم پيشرفت که واقعا محقق شود بر آرزوهاي درازي که جامه عمل نمي پوشند برتري دارد.

به زودي شور مبارزات انتخاباتي فراگير مي‌شود و درحرارت آن هر شخص و گروه جرعه‌هايي از آنچه که هست را به مردم مي‌چشاند و نمونه‌اي از دولتي که برقرار خواهد کرد را در معرض ديدگان بينا قرار مي‌دهد. شايد نتوان يک انتخابات جدي را در فضايي خالي از خرده‌گيري، به ويژه نسبت به دولتي که حاکم است در نظر آورد. با اين همه لازم است که احترام دولت قانوني جمهوري اسلامي به دقت رعايت شود و انتقادات به صورت روشنگرانه، مستدل، دلسوزانه و نه با قصد فريب ارائه گردد.

در جريان فعاليت‌هاي انتخاباتي، ستاد اينجانب حق چاپ و تکثير عکس مرا نخواهد داشت و از علاقمنداني که ممکن است به صورت خودجوش وارد صحنه تبليغات شوند نيز انتظار دارم که به اين خواسته خدمتگزار خود توجه کنند. از نظر من نوشته ساده يک شهروند علاقمند به سرنوشت کشور در پشت شيشه مغازه‌اش دلنشين‌ترين و موثرترين الگوي تبليغاتي است.

اين نه بدان معناست که استفاده ازتصوير را الزاما مسرفانه و يا فريبکارانه بدانم، بلکه مي‌خواهم ازکارهايي که شايعه شيوعشان را درفصول انتخابات شنيده‌ام، واميدوارم هرگز واقع نشده باشند، به اکيدترين وجهي پيشگيري کنم.

هرگونه عمل خلاف اخلاق حضور و نشاط مردم را در صحنه انتخابات خدشه‌دار مي‌کند. چنانچه نام اينجانب در معرض اسائه قرار بگيرد انتظار از علاقمندان و حاميان سکوت است، چه رسد به آن که خداي‌ناکرده خود مرتکب هتک حرمت و بي‌ادبي نسبت به کسي شوند و نوشته يا گفته ناحقي را اشاعه دهند.

علاقمندان مطمئن باشند اگر مواردي رخ دهد که بر حسب موازين اخلاقي و قانوني نياز به پيگيري داشته باشد ستاد به وظيفه خود در اين زمينه عمل مي‌کند. همچنين از همه عزيزان و دوستان تقاضا دارم به هيچ‌وجه از امکانات و اموال عمومي، چه به صورت مستقيم و يا غير مستقيم، در امور انتخاباتي استفاده نکنند.

و سرانجام وحدت؛ حل مسائل بزرگ نه فقط نياز به همفکري همه انديشه‌ها و گفتمان‌ها، که به وحدت و انسجام تمامي نيروهاي توانمند کشور نيز نيازمند است. اميدوارم با پختگي و حکمتي که در دلسوزان وجود دارد بتوانيم سرانجام به اين هر دو ضرورت پاسخي درخور بدهيم.

براي مردم ايران آرزوي بهروزي مي‌کنم و از ايزد منان تقاضا دارم به بهترين وعده‌هايي که به برترين بندگان خويش داده است در مورد اين ملت بزرگوار وفا کند، که پيامبرانش گفته‌اند: فمن تبعني فانه مني.
 
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۳۰ - ۱۳۸۷/۱۲/۲۳
0
0
خوش آمدي مير حسين
چه بيايي و چه نيايي چه راي بياوري و چه نياوري، تو هميشه نخست وزير قلبهاي ملت ايران هستي
علي بحراني
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبین محترم؛
۱) کازرون نما، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
۲) طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
۳) چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود، وضعیت انتشار نظر به اطلاع شما خواهد رسید.
۵) اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
مشاركت
آب و هوا و اوقات شرعی کازرون
آب و هوای   
آخرين بروز رساني:-/۰۶/۰۲
وضعيت:
سرعت باد:
رطوبت:%
°
كمينه: °   بیشینه: °
فردا
وضعيت:
كمينه:°
بیشینه:°
کازرون
۱۴۰۴/۰۶/۰۷
اذان صبح
۰۵:۱۶:۰۹
طلوع افتاب
۰۶:۳۸:۴۸
اذان ظهر
۱۳:۰۴:۵۵
غروب آفتاب
۱۹:۲۹:۲۴
اذان مغرب
۱۹:۴۵:۴۲