پایگاه خبری کازرون نیوز | kazeroonnema.ir

به‌روز شده در: ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۳
گزارش تصویری:
بخشی از انار تولید شده در باغ با روش خس نگهداری می شود و پس از مدت حدود سه ماه بطور تازه به بازار عرضه می شود. بازیار گفت: خس یا سردخانه طبیعی روشی برای نگهداری انار است که کشاورزان حوضچه هایی به ابعاد دو متر در سه متر به عمق 60 سانتیمتر حفر می کنند و در داخل آن از سنگهای رودخانه چیده می شود و انار برداشتی را روی سنگ ها می چینند و روی آن ها را با شاخه درخت چنار می پوشانند و تا مدت ها انار حفظ می شود.
چیدن سنگ رودخانه کف و اطراف حوضچه به این دلیل است که انار با سطح زمین ارتباط پیدا نکند و پوشاندن روی انار با برگ چنار بخاطر این است که اگر غیر از چنار باشد رنگ برگ ها به انار منتقل می شود و انار تغییر رنگ می دهد.
وقتی باران روی انار می بارد آب از برگ ها عبور می کند و از زیر انار از سنگ ها خارج می شود.
تفاوت خس یا سردخانه طبیعی با سردخانه های صنعتی در این است که اناری که در سردخانه صنعتی نگه داری می شود پس از خارج شدن مدت کمی می توان از آن استفاده کرد ولی انار سردخانه طبیعی مدت بیشتری در بازار به طور تازه نگهداری می شود.

عکاس: روابط عمومی جهاد کشاورزی کازرون
نظر شما
نام :
ایمیل :
نظر :
مخاطبین محترم؛
۱) کازرون نما، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
۲) طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
۳) چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود، وضعیت انتشار نظر به اطلاع شما خواهد رسید.
۵) اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.