پایگاه خبری کازرون نیوز | kazeroonnema.ir

به‌روز شده در: ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۳
کد خبر: ۱۹۸۰۹
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۴
با حضور نماینده وزیر علوم صورت پذیرفت:
به گزارش کازرون نما، صبح روز 14 فروردین 1400، طی برگزاری آیینی با حضور حجت‌الاسلام دکتر ابراهیمی، نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مرکز مطالعات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون افتتاح و پژوهشکده تکنولوژی نانو و گروه پژوهشی پیچیدگی و محاسبات این دانشگاه، پس از گذشت چند سال از توقف فعالیت آنها، مجدداً شروع به فعالیت نمودند.

صبح روز 14 فروردین 1400، طی برگزاری آیینی با حضور حجت‌الاسلام دکتر ابراهیمی، نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، هیئت رئیسه دانشگاه سلمان فارسی کازرون، حجت‌الاسلام صباحی، امام جمعه کازرون، علی مظفری، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کازرون، میرشکاری، مدیر دفتر نماینده مردم کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی، جمعی از روسا، معاونین و برخی از مسئولین شهرستان کازرون، مرکز مطالعات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون افتتاح و پژوهشکده تکنولوژی نانو و گروه پژوهشی پیچیدگی و محاسبات این دانشگاه، پس از گذشت چند سال از توقف فعالیت آنها، مجدداً شروع به فعالیت نمودند. 

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، حجت‌الاسلام دکتر ابراهیم ابراهیمی، نماینده وزیر علوم و مسئول هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و هماهنگ‌کننده هیئت‌های انتظامی اعضای هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، طی سخنانی با اشاره به تأکیدات مکرر قرآن بر رسالت دانشمندان و اهل قلم، خاطر نشان نمود: در قرآن کریم آمده است نون و القلم و منظور از این آیه شریفه سوگند به قلمی است که خدا را معرفی کند، قلمی که فرهنگ جامعه را بالا ببرد، قلمی که علم را در جامعه نهادینه کند و محصول این قلم باید پژوهش‌ها و کتاب‌هایی باشد که جامعه با تکیه به آنها بتواند بالندگی خود را به دست بیاورد. 



حجت‌الاسلام دکتر ابراهیمی ضمن تقدیر از پیگیری‌های مکرر و پیوسته دکتر فاضل‌نیا در سطوح مختلف وزارت علوم، برای بهبود عملکرد دانشگاه سلمان فارسی کازرون، افزود: در روز قیامت از ما سوال می‌شود شمایی که رئیس دانشگاه بودید برای دانشگاه چه کردید و شمایی که استاد دانشگاه بودید برای دانشجویانتان چه کردید؟ با انجام اقداماتی مانند افتتاح مراکزی که امروز شاهد شروع به کار آنها خواهیم بود، می‌توانیم در روز قیامت نیز سربلند باشیم، منوط به اینکه در ارایه خدمات آنها توجه شود که هدف غایی، خداوند تبارک و تعالی باشد. 

در ادامه، دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز طی سخنانی با تشکر از تلاش‌ها و حمایت‌های صورت گرفته از سوی دکتر فریدون عباسی‌دوانی، نماینده مردم شریف کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی برای تجهیز و راه‌اندازی این مراکز، خاطر نشان نمود: سه مرکزی که امروز افتتاح و مجددا شروع به فعالیت می‌کنند، در راستای عمل به بیانیه مأموریت دانشگاه و تحقق سیاست‌های کلان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جهت جامعه‌محور نمودن دانشگاه‌ها هستند. امیدوارم نهادهای مختلف دولتی و همچنین بخش خصوصی شهرستان بتوانند با بهره‌مندی مناسب از ظرفیت علمی این سه مرکز و پژوهشکده، به ویژه مرکز مطالعات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، نقش موثرتری در نظام تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌های عمومی برای جامعه داشته باشند. 

دکتر فاضل‌نیا همچنین با ارایه گزارشی از گروه پژوهشی پیچیدگی و محاسبات و همچنین پژوهشکده فناوری نانو، خاطر نشان نمود: مرکز محاسبات و پیچیدگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، پس از مرکز تحقیقات سیستم‌های پیچیده دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، دومین مرکزی است که به طور خاص و با هدف بررسی پارادایم غالب در سیستم‌های پیچیده به بررسی و مطالعه طیف گسترده‌ای از پدیده‌ها در حوزه‌های مختلف علوم و فنون با استفاده از ابزار توسعه یافته در تئوری سیستم‌های پیچیده می‌پردازد. پژوهشکده فناوری نانو دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز با هدف ایجاد تحول و تحرک در آموزش و پژوهش میان رشته‌ای در دانشگاه‌ سلمان فارسی کازرون و اعتلای جایگاه این دانشگاه و همچنین گستر‌ش همکاري‌هاي بين‌المللي در حوزه تحصيلات تکميلي و پژوهش‌هاي کاربردي نانو فعالیت خود را پس از چندین سال توقف، مجددا آغاز خواهد نمود. 
حجت‌الاسلام صباحی، امام جمعه کازرون، از دیگر سخنران‌های این مراسم بود که با تقدیر از تلاش‌های علمی و اجرایی مجموعه مدیریتی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، خاطر نشان نمود: اقدام‌های عملی مانند افتتاح و راه‌اندازی این سه مرکز، گام‌های ماندگار و ارزشمند برای تغییر ذائقه عمومی مردم برای تغییر اولویت‌های آنها به سمت مسائل دانشگاهی محسوب می‌شوند چراکه زمینه مناسبی را فراهم می‌نمایند که مردم بتوانند نقش دانشگاه‌ها را به وضوح در زندگی روزمره خود شاهد باشند. بنده از تمامی این تلاش‌ها حمایت می‌کنم و امیدوارم مسئولین مختلف شهرستان بتوانند از این ظرفیت به گونه‌ای مناسب بهره ببرند. 

گفتنی است مرکز مطالعات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، باتکیه به توانمندی اعضا هیئت علمی این دانشگاه می‌تواند پروژه‌های مختلف افکارسنجی، تهیه و تنظیم پیوست‌های اجتماعی و فرهنگی برای طرح‌های مختلف عمرانی، انجام پروژه‌های مختلف مطالعاتی و... را متناسب با نیاز دستگاه‌های مختلف اجرا نماید. با شروع به کار مجدد پژوهشکده فناوری نانو و گروه پژوهشی پیچیدگی و محاسبات این دانشگاه نیز که طی چند سال گذشته متوقف شده بود، طرح‌های مطالعاتی و پژوهشی دانشجویان و پژوهشگران مختلف شهرستان بدون نیاز به مراجعه به مراکز برخی از استان‌ها، از این پس در شهرستان کازرون قابل اجرا خواهد بود.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبین محترم؛
۱) کازرون نما، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
۲) طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
۳) چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود، وضعیت انتشار نظر به اطلاع شما خواهد رسید.
۵) اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
مشاركت
آب و هوا و اوقات شرعی کازرون
آب و هوای   
آخرين بروز رساني:-/۰۶/۰۲
وضعيت:
سرعت باد:
رطوبت:%
°
كمينه: °   بیشینه: °
فردا
وضعيت:
كمينه:°
بیشینه:°
کازرون
۱۴۰۳/۰۲/۰۶
اذان صبح
۰۵:۰۱:۰۲
طلوع افتاب
۰۶:۲۶:۰۳
اذان ظهر
۱۳:۰۱:۴۵
غروب آفتاب
۱۹:۳۶:۴۱
اذان مغرب
۱۹:۵۳:۲۳