|
به گزارش كازرون نما، سید مهدی مکی اظهار کرد:در راستای کنترل لاشه های گوشت تولیدی در کشتارگاه و ایجاد امکان رد یابی وبرخورد با موارد متخلف در واحد های صنفی عرضه گوشت در سطح شهر وجلوگیری از ورود لاشه های غیر بهداشتی در چرخه مصرف طرح برچسب گذاری گوشت قرمز آغاز شده است.
وی افزود:بر چسب نصب شده بر گوشت شامل اطلاعات کد کشتارگاه ،تاریخ تولید وانقضا است.
شهردار کازرون گفت:بر چسب نصب شده روی گوشت در حقیقت به عنوان شناسنامه لاشه تلقی می شود وبا اجرای این طرح مردم با اطمینان بیشتری گوشت خود را ازمراکزعرضه گوشت تامین می کنند.
مکی با بیان این که تا کنون بیش از 300 میلیون ریال به منظور تجهیز کشتارگاه کازرون هزینه شده است تصریح کرد:به منظور تسریع در عرضه گوشت وبالابردن کیفیت خدمات رسانی مراحل واگذاری ماشین های حمل گوشت به بخش خصوصی در حال انجام است وشهرداری کازرون با در نظر گرفتن شرایط مطلوبی آمادگی همکاری با سرمایه گذاران در این بخش را دارد.
شهردار کازرون گفت: نظارت بر نحوه عرضه گوشت رابطه مستقیم با سلامت جامعه دارد ودر این مرحله بایستی با عرضه کنندگان گوشت خارج از چرخه نظارتی برخورد جدی گردد.